2777
2789
عنوان

کمکم کنین فکرکنین خواهرتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 111 پست

چرا جلوی زبونت و نگرفتی 

حالا بچه شبیه به تو بوده  یا نبوده  کاپ طلا  میدن؟ 

حتما یه ریزه  سوسه  اومدی 

مهناز افشار و شاهین صمد پور قدیما  ادرس و شماره  خانه گرم  و میذاشتن 

ببین تو پیجشون چیزی پیدا میکنی

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین خونوادت عصبی بودن اشتباه کردن یه چیزی گفتن بعدا پشیمون میشنخواهشا از خونه نروزنداداشت خیلی زرنگ ...

هم دیشب گفتن هم الان ازخواب بیدارم کردن گفتن شرط برگشتن اون این که تو نباشی اونا دوتا بچه دارن نمیشه که زندگیشون خراب شه😭

حرف بابام این گفتن پاشو برگردخونت

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

طبقه بالاست و انقد پروبازی درمیارهبعدم حرفش زشت بوده گفته بختش مثه تو نباشه

بله طبقه بالاست این حرف خوبش بود

تواین مدت که من اینجام حرفای بدتری ام بهم زده من جواب ندادم

هم دیشب گفتن هم الان ازخواب بیدارم کردن گفتن شرط برگشتن اون این که تو نباشی اونا دوتا بچه دارن نمیشه ...

باید الان حرفای جگرسوزبزنی دلشون به رحم بیاد
به بابات بگو برگردم پیش یه معتاد تا خدایی نکرده یه بلایی سرم بیاره جنازمو واستون بیارن خیالتون راحت میشه؟ 

بمیرم برات نمیتونی بری هتل ؟

خدانکنه برم هتل؟اگه اومدن دنبالم 

کسی اونجامیتونه مانع شون بشه؟

باید الان حرفای جگرسوزبزنی دلشون به رحم بیادبه بابات بگو برگردم پیش یه معتاد تا خدایی نکرده یه بلایی ...

همه روگفتم هم دیشب هم صبح

توروخدا بگین کجابرم 

همه روگفتم هم دیشب هم صبحتوروخدا بگین کجابرم

هیچ جا نرو تو رو خدااا
اونجا خونه ی توئههه
برو یه گوشه ساکت بشین و مظلوم نمایی کن و هرکاری کردن و هر چی گفتن به خونه شوهرت برنگرد