2777
2789
عنوان

کمکم کنین فکرکنین خواهرتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 111 پست
دخترم شاید خودشون جای بهت پیشنهاد دادن مادر برو امیدت بخدا باشه دعای خیر سر راه زندگیت انشااله

من خواستم بریم اززنداداشم معذرت خواهی کنم حتی اجازه همینکارم بهم ندادن زنگ زدن به شوهرم گفتن بیادنبال زنت ممنونم بابت دعای خیرتون🙏

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

اگه خواستی زنگ بزنی داداشت باشه که حرفاتوبشنوه این آدما مثل نقل ونبات دروغ میگن وبراشون عاقبت کارشون ...

اجازه ندادن اینکارو بکنم بابام ۱۳بارزنگ زدبه شوهرم تااخر جواب داد

صدای گرفته مشخص بودتازه ازخواب بیدارشده گفتن بیادنبال زنت ورش دارببرش اونم گفت خونه نیستم مادیروز اومدیم مشهد ازامام رضابخوایم ستایش برگرده بعدمن ازاونجایی که میدونستم دروغ میگه زنگ زدم تلفن خونه صدای زنگش اومداز توی گوشی بابام بازم به دروغ 

گفتنش ادامه داد بعدم گفت من ماشین رومیذارم برای مادرو.....من بااولین پرواز برمیگردم بعدگفتم دیدین

که صدای تلفن رو بازم کوتاه نیومدن

گفتن باید برگردی سرزندگیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مقصری معذرت بخواه اگر مقصر نیستی نه یا پدر و مادرت رو راضی کن ازت حمایت کنن یا برگرد سر زندگیت

مقصر نبودم به خداقسم 

به بابات بگو من که خونه ی خودم بر نمیگردم ولی از اینجا که رفتم هر بلایی سرم اومد بدونین مسببش خودتون ...

زنگ زدن گفتن بیا زنتو ببر هرچه التمالسشون کردم قبول نکردن

قطعا یه زن همه‌ی این راه‌ها رو امتحان میکنه تا به اینجا میرسه کسی که اعتیاد داره اگه خودش بخواد پیشن ...

یکسال ونیم باهمه بدیهاش ساختم درست نشد ونمیشه ام

چرا الکی یه مادر رو ندیده نشناخته نفرین میکنی؟؟اینجا هزارتا تاپیک دروغ میزنن،شاید استارتر خودش یه کا ...

دوست خوبم چراقضاوت میکنی؟چراتهمت میزنی؟من چرابایدخودمو

خوب جلوه بدم واونارو بده کنم؟دلیل

چپ افتادن خوانوادم فقط این که اون

آقا انتخاب خودم بود توعقد رابطه

داشتیم اون آقا بمن نگفته بود اعتیادداره بمن نگفته بوداسپرمش 

ضعیف من ازهرکس سوال میکنم میگن هیچکس اول ازشیشه شروع نمیکنه پس این خیلی وقته معتاده

من کل پنج شنبه رو دوتابچه های داداشمو نگه داشتم خانم گفت بچه ها

تودستو پامن میخواستن برن جهاز

خواهرشو بچینن من گفتم منم میام 

اونجا مراقب بچه هات هستم چون دلم شادی میخواست ولی گفت نه تو

دوبخت ای شگون نداره بیای توبمون

خونه بچه هامو نگه دار من چیزی نگفتم ونگهشون داشتم چراقضاوت الکی میکنی؟اگربه عنوان تاپیکم دقت

کرده باشی کمک خواستم نه نمک 

رو زخم 💔💔