چیزی باید به اسمش کرد؟ تاپیک قبلی زدم شوهرم بدون اطلاع من رفته وازکتومی کرده ، حالا گفت بریم از شیرخوارگاه بچه بیاریم ولی بازم میگه من چیزی به اسمش نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد الان چرا میخوای بچه بیاری وقتی چیزی به نامش نمیکنه یعنی نمیخواد مسئولیت اینم به گردن بگیره. خودت تنها باید بزرگش کنی فکرکنم
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
چرا خدا با من اینکار رو کرد ، بهم دروغ به این بزرگی گفته حالا میگم عیب ندارن از شیرخوارگاه بیاریم باز میگه من چیزی به اسمش نمیکنم ، من چیکار کنم ، الان تنها راهم جدا شدنه ، آبرومو میره