2777
2789
عنوان

کمکم کنین فکرکنین خواهرتونم

2099 بازدید | 111 پست

خلاصه مینویسم راه حل میخوام

من درحال جدایی ام دیشب خونه بابام دعواشد یک طرفش من بودم یک طرفش زنداداشمم که اون رفت خونه باباش ازدیشب بابام اینابمن گفتن برگردبروخونت زندگی داداشتو داری خراب میکنی من تاساعت۴صبح نخوابیدم الان بیدارم کردن که تاتو نری زن داداشت برنمیگرده خونه اون این شرطو دیشب گذاشته من نمیخوام برگردم خونه خودم میخوام طلاق بگیرم توروخدابگین چیکارکنم؟

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجابرم  تا روزدادگاه که برنگردم خونه

کرجم موسسه ای خیریه ای جایی رو اکه میشناسین بهم معرفی کنین خواهش میکنم کمکم کنین

دعوا سر چی بود

تواین مدت چندبار دعوا گرفته بامن من دیشب اولین بار بودجوابشودادم 

دیشب  من گفتم دخترتون شبیه من

بهش برخورد گفت بختش مثل تونباشه و....دعوامون شد 

خب برنگرده برن خونه بگیرن خونه بابات چیکار میکن

طبقه بالای اینازندگی میکنن ازاول عروسیشون

طبقه بالای اینازندگی میکنن ازاول عروسیشون

طبقه جدا داره دیگه به اون چه تو واحد پدر مادرت کیا هستن

چقد پروعهههه

ازت ناراحته نیاد خونه شما

ولی نمیتونه برای خونه شما تعیین تکلیف کنه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب چرا دعوا کردی باهاش

تاحالا هزاربار دعواگرفته اولین باربودجوابشودادم میشه بگین کجامیتونم برم؟