2777
2789
عنوان

یه ماهه خلط ریه دارم لطفا کمک کنید

154 بازدید | 15 پست

سلام دخترا لطفا اگر راهی سراغ دارید کمکم کنید 

ماه پیش مریض شدم و فقط  خلط ریه داشتم ۵بار دکتر رفتم 

دخترمم مریض بود دکتر گفت کرونا گرفتید  اونم طفلی بعد کلی دارو و سرم و بخور تازه خوب شده ولی من خوب نشدم 

دکتر صدای ریه عام رو شنید بعد دوباره رفتم پیشش گفت خوب شدی و خلط ممکنه تا ۳ماه داشته باشی ولی من دیگه میترسم چون امروزببخشید با خلط زیاد از خواب بیدار شدم از ترس خوابم نمیبره دیگه خس خس سینه هم دارم 

البته بگم اشتباه بزرگی کردم دو روز پیش ملون خوردم بعد از اون بدتر شدم 

حالا بنظرتون چکار کنم جی بخورم بهتر شم

لعنت به این مریضی عجیب غریب پسر۱۶ماهم درگیرشده سرفه های وحشتناکش دو روزه شروع شده تو چهار روز دوبار بردم دکتر انگار ن انگار پسر سه ماهم علائمش الان داره بروز میکنه خودمم از دیشب گلو درد وحشتناکی دارم حتما برو دکتر 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و پسرمم نزدیک دو ماه قبل همین مریضی رو گرفتیم

هنوز از اون موقع سرفه داریم

پریشب موقع خواب پسرم دو سه ساعت پشت سر هم سرفه میکرد بهش گفتم فکر کنم دوباره گرفتی پسرم گفت مامان تو گلوم همش خلط بود با سرفه همش کنده شد و راحت شدم

دیگه نمیدونم خوب شد یا هنوزم هست

عزیزم کمی سرکه سیب را با آب مخلوط کن در طول روز هربار یک جرعه بخور

عااالیه

صبح ها آب جوشیده ولرم با عسل یا شیر عسل

شبها نصف استکان آب سیب با یک قاشق مرباخوری عسل

روغن بنفشه بخر بکش زیر گلو به پایین

لعنت به این مریضی عجیب غریب پسر۱۶ماهم درگیرشده سرفه های وحشتناکش دو روزه شروع شده تو چهار روز دوبار ...

واقعا لعنت بهش

یک ماهه رنگ خوش ندیدم چند ملیون پول دکتر و دارو خرج کردیم ۵بار من دکتر رفتم ۵بار دخترم ویروس بشدت مقاومیه 

شما حتما آب جوش هم خودت هم بچه تون مرتب بخورید که زودتر خوب بشید دخترم با خوردن آب جوشیده ولرم بهتر شد منم داشتم خوب میشدم پرهیز نکردم دوباره حالم بد شد

من و پسرمم نزدیک دو ماه قبل همین مریضی رو گرفتیمهنوز از اون موقع سرفه داریمپریشب موقع خواب پسرم دو س ...

سرفه خلطی داشتید؟من واقعا ترسیدم دیگه میگم نکنه ریه ام آب بیاره

دختر من آب جوشیده خیلی دادم اون حالش رو خوب کرد 

و البته میوه فقط سیب خورد غذا هم فقط سوپ و پلو مرغ و کبوتر و کلا غذای بدون روغن خیلی پرهیز کرد

اونوقت خود نادونم اشتباه کردم ملون خوردم فکر کردم خوب شدم بعدش شدیدا به خس خس افتادم و دوباره ریه هام پر خلط شدن

عزیزم کمی سرکه سیب را با آب مخلوط کن در طول روز هربار یک جرعه بخورعااالیهصبح ها آب جوشیده ولرم با عس ...

حتما امتحان می‌کنم مرسی عزیززم ایشالله جواب بده دعات میکنم

کمی نمک و اب بریز تو بطری نوشابه خانواده و ولرم باشه روزی دو سه دفعه استنشاق کن و غرغره کن ان شاالله خوب میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .