2777
2789

وای من نمیدونم واژینیسموس بود یا نه …. ولی درد بدی کشیدم تا شد 

و اینکه هنوزم درده فقط تحمل میکنم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

عزیزم نتجیه گرفتین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوب نشدم هنوز

دکتر هم رفتی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی ی تاپیک ازتون پرسیدم اما جواب ندادبن.

مذهبی هستین خودتون و همسرتون ؟؟؟

فقط می‌خوام تجربه ینفر و در اختیارتون بزارم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

توی ی تاپیک ازتون پرسیدم اما جواب ندادبن.مذهبی هستین خودتون و همسرتون ؟؟؟فقط می‌خوام تجربه ینفر و در ...

عذرنبخام تاپیک قفل شد جواب بیشتر خانومارو ندادم واسه همین اینجا پست گذاشتم

بله

میشه بگید چی دادن بهتون اسم ژل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله معتقدم

نمیدونم ک‌ انجام میدین یا ن ... اما شما که معتقد هستین از جنبه درمان ب این موضوع نگاه کنید ن جنبه لذت....

یکی از دوستای منم ۵سال درگیر بود عین شما همه دکترا هم رفته بود حتی خواهرش آلمان زندگی میکرد چندبار رفت اونجا مشاوره و هیپنوتیزم درمانی وغیره.... اما جواب نگرفت. 

میگفت توی مطب همون یکی از پزشکای آلمانی ی خانمی بهشون گفته ک دوستم مست بشه چون داغش میکنه و زود تحریک میشه این مشکل حل میشه.

دوستمم این کار و انجام میده و واقعا نتیجه میگیره ... میگفت بار اول خیلی مست شده و اصلا یادش نمیومده صبح همسرش با خوشحالی تعریف میکرده اما دوستم میگفته دروغ میگی امکان نداره....

چند باری اینجوری پیش رفتن. ۱بار صداش و ضبط کرده ب دوستم گفته ببین واقعا شده.

میگفت هربار کمتر میخوردم تا کمتر مست بشم و الان ۳تا بچه دارن‌ 

فقط در حد پیشنهاد بود ... چون شما ممکنه با این موضوع درمان بشی اصلا ب جنبه مستی و م.شرو.ب فکر نکن بهش ب عنوان دارو نگاه کن شاید شد 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

نمیدونم ک‌ انجام میدین یا ن ... اما شما که معتقد هستین از جنبه درمان ب این موضوع نگاه کنید ن جنبه لذ ...

شوهرم یه بار همینو گفت 

ولی من اهل مشروب نیستم میگن گناهه نمازت قبول نیست