2777
2789
عنوان

بچه ها ببخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 42 پست
والا ما شانس نداریم خواهر🤣🤣😅🤣🤣

😂😂بیخیال به این چیزا فکرنکن عزیزم همه چی درست میشه ایشالا فقط تلاش کن♥️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

😂😂بیخیال به این چیزا فکرنکن عزیزم همه چی درست میشه ایشالا فقط تلاش کن♥️

به شوهرم میگم برو مشروب بخر این وقت صبح پاشده نه میترسم مشروب بخرم بخوری تو بیای مارو بکنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم میگم برو مشروب بخر این وقت صبح پاشده نه میترسم مشروب بخرم بخوری تو بیای مارو بکنی🤣🤣🤣🤣🤣 ...

😬😂 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

دعا کن به خاطر صبری که داشته خدا بهش یه بچه دار بده خیلی دختر دوسته

ان شاالله😍

خدا قطعا بهش پاداش میده ،ایشالا مشکل شمام حل بشه جفتتون از شیرینی درمان خوش حال بشید😘

ان شاالله😍خدا قطعا بهش پاداش میده ،ایشالا مشکل شمام حل بشه جفتتون از شیرینی درمان خوش حال بشید😘

مرسی گلم

ایشالا خدا هرچی دلت میخاد بهت بده  دعایه آدم دل شکسته در حق دیگران زود میگیره 

مرسی گلمایشالا خدا هرچی دلت میخاد بهت بده دعایه آدم دل شکسته در حق دیگران زود میگیره

ممنون عزیزم😍♥️

ایشالا قبل از اون خداحاجت دل خودتو بده😘

شوهرم یه بار همینو گفت ولی من اهل مشروب نیستم میگن گناهه نمازت قبول نیست

ببین از چندتا دفتر مراجعه بپرس.

حتما بگو ک تو فقط فقط میخوای از جنبه درمانی استفاده کنی ن برای هوس ن هیچی دیگ 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

آخه نمیدونم از کجا مشروب پیدا کنم اگه پیدا کردم و خوردم بوقت چیزیم شد چی خیلیا بهم گفتن ولی از ترس ...

اصلا گناهی نداره... چون تو ن از روی هوس میخوری ن آزاری ب مسلمونی میرسونی

تاحالا خوندی چرا حرام شده؟؟؟ برای این ک چندتا مسلمون میخوردن و توی کوچه ها مسلمونای دیگ رو اذیت میکردن گفتن حرامه (ولی بازم بعدش نمیدونم کدوم امام یا پیغمبر ی دلیل و ذکر کردن ک نیست)

اگه حرام بود امام حسن جام شرابش مسموم بود... ایشون ک دیک امام ما شیعیانن.

شمام غقط فقط داری از جنبه درمانی نگاه میکنی و مشروب و واقعا دارو در نظر بگیر...

تو اطرافتون بالاخره جوونای دورتون دوست و همکارا پیدا میشه کسی ک بتونه برات تهیه کنه.

تا جایی بخور ک کیفت کوک باشه ... لطفا با حال خوش بخور ک فقط مست شدی خوشحال باشی اگه با حال غمگین بخوری مست بشی فازت غمگین میشه. 

البته من فقط توصیه خواهرانه میکنم بهت و راهکاری بود ک فکر کردم بگم تا کمکت کنه چون دوستم درمان شد

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....