ازکم و کوچیک شروع کن لازم نییت باراپل موفق بشی اول بایه گوش پاک کن شروع کن(بزارش تو دستکش) لازم نیست حتما داخل بشه فقط برای اینکه ترست بریزه سعی کن به خودت نزدیکش کنی بعد کم کم ببر داخل
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم یه بار همینو گفت ولی من اهل مشروب نیستم میگن گناهه نمازت قبول نیست
ان شاالله خداکمکت کنه و زودتر مشکلت حل بشه که انقدر حواست هست و اینکارونمیکنی♥️
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
😘😘ایشالا به زودی مشکلت حل بشه اگه تونستی کم کم تعدادشو بیشتر کن ولی این بیشتر روانیه اول از لحاظ روانی براخودت حلش کن بعد جسمی
قطعاااا درمان داره اصلا نکران نباش ولی تمریناتو حتما انجام بده عزیزم🩷
آخه نمیدونم از کجا مشروب پیدا کنم اگه پیدا کردم و خوردم بوقت چیزیم شد چی خیلیا بهم گفتن ولی از ترس ...
عزیزم الان که گفتی شک کردم شاید اگه خاصیت درمانی داشته باشه مشکلی نداشته باشه سرچ کن سایت پاسخگو اونجا انلاین بپرس که خوردنش برای اینکار حرامه یانه شاید مشکلی نداشته باشه نمیدونم
اپلیکیشنم داره خیلی خوبه انلاین چت میکنی با کارشناس احکام
عه مرسی که گفتی یه خانومی بهم گفت مشروب بخور والا ترسیدم اوردوز کنم
قربونت🩷
اره دیدم از این سایت بپرس دیگه خیالت راحت میشه ازبلاتکلیفی درمیای
البته فکرنکنم با یذره م...روب چیزیت بشه😁
🤣🤣🤣اونوقت به جای رابطه باید بخونم زنگ بزن آمبولانس اینم از شانس ماست
🤣🤣وایییی