2777
2789
عنوان

توروخدا هرکس بیدار برام دعا کنه

140 بازدید | 23 پست

باردارم ۷ماهه دارم از درد دندون میمیرم بخدا دیگه دووم نمیارم از درد توروخدا دعا کنید دردش آروم بشه بخاطر طفل تو شکمم هیچی نمیتونم بخورم فقط شیر اونم با نی 

توروخدا دعام کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسفند بجوشون ابش بذار تو دهنت بمونه بعد بریز دروز 4الی 5بار انجام بده

باشه عزیزم امتحان میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

شیاف دیکلوفناک بذار

برای بارداری ضرر نداره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالا دردش اروم شه دعا کن منم مادر بشم 😔

انشالله به زودی خبر بارداریتو بدی 

فقط قبلش دندون خراب نداشته باش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به دکتر گفتی یعنی هیچ دارویی نباید بخوری؟ 

منم تازه رفتم تو پنج ماه سردردای وحشتناکی میگیرم ولی هیچی مصرف نمیکنم میترسم 

انشالله حالت بهتر میشه 

لااقل یکم فلفل سیاه با نمک بزار رو دندونت موقتا آروم میده بزار خوب دردشو بکشه 

یه راهکار خیلی بهتر هم سراغ دارم بهش میگیم خمیر شور اگه میخوای برات توضیح بدم احتمالا دندونت یا باد داره یا عفونت این خمیر شور دردشو میکشه 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم به دکتر گفتی یعنی هیچ دارویی نباید بخوری؟ منم تازه رفتم تو پنج ماه سردردای وحشتناکی میگیرم ولی ...

عزیزم ویتامین ب دوازده اسیدفولیک میخوری؟

شیاف دیکلوفناک در بارداری میتونی استفاده کنی

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋