2777
2789

گوشی دسته خاهر کوچیکم بوده کد تایید گفته اونم بش دادن حالا اون انلاین همش تو تلگرام با شماره ی من میخام دوباره ازاول نصبش کنم میگه اول اون حساب رو پاک کن حالا چیکارکنم

برو تو تنظیمات تلگرامت قسمت حریم خصوصی فکر کنم،نوشته سایر دستگاه ها ...بزن روش اسم گوشی موبایلایی که تل شما رو دارن میاد هر دستگاهی به جز موبایل خودت رو عدم دسترسی بزن دیگه اونا پرت میشن بیرون از تل شما

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تو تنظیمات تلگرامت قسمت حریم خصوصی فکر کنم،نوشته سایر دستگاه ها ...بزن روش اسم گوشی موبایلایی که ...

بابا این برا وقتیه تو تلگرامش باشه داره میگ دسترسی ندارم 

💚
بابا این برا وقتیه تو تلگرامش باشه داره میگ دسترسی ندارم

اها پس هیچی

حالا بیا منو بخور😆

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

سلام 

بخواب ان شاا.. صبح برو این خدمات موبایلی ها 

بگو تل اصلی نصب کنه واست 

میری تو اکانت اون

بعد بگو حالا دلیت اکانت کنه 

حواست باشه فقط خروج ازکاربری نزنی ‌ دلیت بزنی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸