2777
2789
عنوان

بچه ها دو ماهه ازدواج کردم ولی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 32 پست
نه اون قبل از ازدواج سرد بود. خیلی هم مذهبی و بی تجربس داره حالمو به هم میزنه از بلد نبودن

حالا اگه هفت خط بود و قبلا با دخترا رابطه داشت خوب بود؟؟!!

اگه میبینی نابلده، باهاش آروم آروم صحبت کن که بره دنبالش یاد بگیره یا خودتون مطالبی که می‌بینید نیاز هست بدونه رو براش فرستین. مثلا پوزیشن ها یا مواردی درباره زود انزالی یا پیش نوازی و ...

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرد مذهبیه سنتیه بی تجربه که فقط خونه ی ننش حالش خوبه اصلا س ک س بلد نیست

چه ربطی به مذهبی بودن داشت

شما انگار خیلی بدت اومده

چرا وقتی مذهبی نبودی باهاش ازدواج کردی

هم کفو میدونی یعنی چی 

تا وقتی برچسب بزنی یعنی دنبال حل مشکل نیستی

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

حالا اگه هفت خط بود و قبلا با دخترا رابطه داشت خوب بود؟؟!!اگه میبینی نابلده، باهاش آروم آروم صحبت کن ...

بهش میگم تاخیری استفاده کن میگه به هیچ عنوان

میگم ک ا ن د و م نذار میگه اصصصصلا

کلا براش نظر من مهم نیست

فوق العاده هم خودخواه

چه ربطی به مذهبی بودن داشتشما انگار خیلی بدت اومدهچرا وقتی مذهبی نبودی باهاش ازدواج کردیهم کفو میدون ...

چون اینقد که به مسائل دینی مذهبیش اهمیت میده یه سر سوزن به فکر تازه عروسش نیست

بهش میگم تاخیری استفاده کن میگه به هیچ عنوانمیگم ک ا ن د و م نذار میگه اصصصصلاکلا براش نظر من مهم نی ...

احتمالا یکم سرده. اختلاف سنیتون زیاده؟؟

کم‌کم و آروم آروم باهاش صحبت کنین. سعی کنید لحنتون دستوری نباشه. 

ابراز محبت میکنه؟ شما رو دوست داره؟ مشکل ندارین با هم؟؟ یا با خانواده ش؟؟

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
احتمالا یکم سرده. اختلاف سنیتون زیاده؟؟کم‌کم و آروم آروم باهاش صحبت کنین. سعی کنید لحنتون دستوری نبا ...

من ۳۳ اون ۳۶

من خیلی گرمم اون خییییییییییلی سرده همشم میگه وای جون ندارم وای خستم ینی داره حالمو به هم میزنه فقط متوقعه که من ماساژ بدم حتی تو اوج خستگیم یا پریودیم 

احتمالا یکم سرده. اختلاف سنیتون زیاده؟؟کم‌کم و آروم آروم باهاش صحبت کنین. سعی کنید لحنتون دستوری نبا ...

نه ابراز محبت نمیکنه.. یعنی فقط هفته اول ازدواج ابراز محبت می‌کرد دیگه اصصصلا