2777
2789
عنوان

یه چیز دلی میگم

51 بازدید | 6 پست

خواهشا برای پز و بر اساس چهار تا حرفی که شنیدید اون بچه ی طفل معصوم رو نفرستید تجربی یا هر رشته ای نمیخواد

سه سال پیش با اصرار پدرم رفتم تجربی با اینکه اصلا علاقه نداشتم و مدرم مدام اینجوری بود که علوم تجربی علوم تجربی جرئت مخالفت نمیداد اگه چیزی میگفتی میگفت حمالی تو

گفتم برم ریاضی راحت قبول میشم نزاشت 

علاقم به هنر بود، دلم پر میکشید برای انجام کارای هنری ولی اجازه نداد گفت هیچی از توش در نمیاد.

شهرویر ماه اون سال گریه کردم گفتم من نمیتونم گفت از تو فقط یه حمال در میاد 

دو سال به لجشدن نخوندم سال سوم برام مشاور گرفتن که مشاورم بهم رویا فروخت و اصلا باهام کار نکرد چون دانش اموز ضعیف بودم 

نزاشت ورزشمو ادامه بدم گفت تو علوم تجربی هستی

من توی مدرسه ی معمولی بودم یه مدرسه ی دولتی جایی که زید پنجاه هزار رویاعه و امکان ناپذیر اینو بعد کنکورم فهمیدم

من تو رشته ی تجربی مردم . چون دوست نداشتم. درسته پول و مرتبه ی شغلی باعث اراده میشه ولی تنها چیزی که باعث پیوستگیه علاقه ست 

یه خواهش از منه کوچیک به والدین بزارید بچه ها دنبال علایقشون برن:)

ای بابا فدای سرت ولی از این به بعدو با علاقه خودت انجام بده

من که ازم گذشت ولی تو کلاس ۴۰ نفره ما ده نفر به زور اومده بودن 

خیلی سخته و مدام به خلطر نمراتت قضاوت میشی

الانم میخوام برم یکی از رشته هاش شناور 

حسابداری مد نظرمه 

بابام چون نمیتونه باهاش پز بده میگه برو حقوق

و دلیلش چیه اینکه اگه بری بقیه ازت میترسن چون تو قوانین رو میدونی وکیل بشی که چه بسا 

میگم گفتی که رفیقت که حقوق خونده میگه خوب نیست جی شده نه اون چون خودش روانشناسی دوست داره میگه خوب نیست:/

من گفتم می مونم پشت از روز اول نه تو نمیتونی برو ازاد 

فهمیده شهریه ازاد چقدره میگه بمون پشت بخون

هعییییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که ازم گذشت ولی تو کلاس ۴۰ نفره ما ده نفر به زور اومده بودن خیلی سخته و مدام به خلطر نمراتت قضاوت ...

ببخشیدا چه افکار قدیمی داره پدرت که اینقد تعیین تکلیف میکنه 

بگو برو خودت پزشک و وکیل شو 

بهش اهمیت نده کاری که با تمام وجود دوست داری انجام بده 

من خیاط میشناسم ماهره و علاقه مند اندازه یه وکیل درآمد داره 

یه نقاش خودرو همسایمونه که چند تا خونه و ماشین داره 

و...

براش توضیح بده که هر شغلی که داشته باشی اما بهترین باشی این مهمتره 

براش کلیپ اینا بفرست که پدرها واسه بچهاشون زوری انتخاب رشته نکنن

ببخشیدا چه افکار قدیمی داره پدرت که اینقد تعیین تکلیف میکنه بگو برو خودت پزشک و وکیل شو بهش اهمیت ند ...

دیگه اینسری نمیزارم

میرم دنبال زندگیم 

خودمم میدونم 

اون سری خودش پیشنهاد ازاد رو داد که من سفت تر درس بخونم برای پشت کنکور ولی نمیدونست که من به زور دارم میخونم 

منم گفتم عه چه بهتر 

فکر نمیکرد بخوره به در بسته

این سری دیگه نمیزارم 

خودم با آگاهی تصمیم میگیرم

دیگه اینسری نمیزارممیرم دنبال زندگیم خودمم میدونم اون سری خودش پیشنهاد ازاد رو داد که من سفت تر درس ...

اره یه مدت ناراحته ولی باید کنار بیاد که نمیتونه به زور وادارت کنه به کارهای مورد علاقه خودس

اره یه مدت ناراحته ولی باید کنار بیاد که نمیتونه به زور وادارت کنه به کارهای مورد علاقه خودس

دقیقااااا

بعد خودشو به لیسانس ترافیک ادم موفقی میدونه وای خداا