2777
2789
عنوان

رتبه کنکورم

93 بازدید | 12 پست

به نظرتون با رتبه۹۱۵۸رشته ریاضی منطقه۳بومی تهران میتونم مهندسی پزشکی سمنان یا گرمسار یا شاهرود بیارم؟خیلی استرس دارم تروخدا اگه واقعا میدونین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ سالمه فقط میتونم بگم خوشبحالت خیلی از این فرصتی که داری استفاده کن و درس بخون واقعا افسوس میخورم ...

افسوس چی رو میخوری ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ن رشته ریاضی داوطلبش کمه دولتی میاره

عزیزم خیلی بعیده مهندسی پزشکی تو دانشگاه دولتی با این رتبه بیاره الان درسته که متقاضی تو ریاضی کمه ولی همه داوطلبا دنبال دانشگاه روزانه دولتی و رشته های برترن ...الان ریاضیا رقابتشون با رشته های دیگه فرقی نمیکنه چون پذیرش تو دانشگاهها تقریبا یکیه 

زدم ولی مهندسی پزشکی این سه جایی که مدنظرمه نیومد بالا که ببینم وضعیتش چجوریه

مهندسی پزشکی علاقه داری بهش؟؟

ببین بازار کارش خیلی محدوده میتونی رشته های خیلی بهتری بخونی

خدایا بینهایت شکرت💚💚