اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
اسی داستان زندگی مونا رو که گذاشتی داستان زندگی مبینا منصوری رو نمیذاری😂🤣آخه مثل اینکه اونم داستان ...
😆وای نه دیگه بسمه
همونم بعد اون هم زحمت نی نی سایت بست
آره من تعلیق بودم ۱۴ روز وگرنه نینی یار و تگ میکردم درخواست میکردم برگردونهحیف شد کلی زحمت کشیدیالبت ...
فکر نکنم بر گردونه من خودم هم تعلیق کرد اخرش دعوای بین شیعه و سنی شد نی نی یار خودمم تعلیق کرد که چرا تاپیک رو نبستی خب منکه نبودم تو سایت چه میدونستم دعوا شده بیام ببندمش الکی من رو تعلیق کردن
جالبه ۲ روز قفل و پر بازدید بود بعد یادشدن افتاد تعطیل کنن😂میخوای نینی یار و تگ کن بگو برگردونه چون ...
@niniyar نی نی یار یه تاپیکی داشتم مربوط به مونا دختر عبدالمالک ریگی کلی صفحه رفت جلو ۱۰۰ پارت داستانش بود الان دیگه قفله بازدیدم نمیخوره اگر میشه برش گردونید
فکر کنم نزدیکای ۲۰۰ صفحه جلو رفته بود🤔
فکر کنمم عنوانش این بود که چرا فلان تاپیک رو تعطیل کردید داشتیم میخوندیم اعصابم خورده یک همچین چیزی
نینی یار لطفا تاپیک این خانوم رو برگردونید چند روز براش زحمت کشیده بود و خیلیا نصف و نیمه خوندن و شاکی بودن که چرا تعطیل شد ولی استارتر تعلیق بود نتونست تگتون کنه برش گردونید