2777
2789
عنوان

چقدر من خوشحالم این روزها🥰

386 بازدید | 21 پست

بچت از دبستان بیاد بیرون چقدر عالیه خدایا شکرت خدایا شکرت سپاسگزارم خدایا

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه حالت به شادی❤️معذرت میخوام تعبیر خواب میخاستم برام بکنین اگه زحمت نیست

سلام عزیزم برام پیام بزار درخواستت قبول کردم اونجا بگو خوابتو

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اسی داستان زندگی مونا رو که گذاشتی داستان زندگی مبینا منصوری رو نمیذاری😂🤣آخه مثل اینکه اونم داستان ...

😆وای نه دیگه بسمه 

همونم بعد اون هم زحمت نی نی سایت بست

😆وای نه دیگه بسمه همونم بعد اون هم زحمت نی نی سایت بست

آره 

من تعلیق بودم ۱۴ روز وگرنه نینی یار و تگ میکردم درخواست میکردم برگردونه

حیف شد کلی زحمت کشیدی

البته میتونی بگی نینی یار برگردونه توی تاپیکات بمونه دیگه کسی گزارش نمیزنه ولی گوگلی میشه

دیدم بعضی تاپیکای قدیمی با این روش ماندگار شده

آره من تعلیق بودم ۱۴ روز وگرنه نینی یار و تگ میکردم درخواست میکردم برگردونهحیف شد کلی زحمت کشیدیالبت ...

فکر نکنم بر گ‌ردونه من خودم هم تعلیق کرد اخرش دعوای بین شیعه و سنی شد نی نی یار خودمم تعلیق کرد که چرا تاپیک رو نبستی خب منکه نبودم تو سایت چه میدونستم دعوا شده بیام ببندمش الکی من رو تعلیق کردن

فکر نکنم بر گ‌ردونه من خودم هم تعلیق کرد اخرش دعوای بین شیعه و سنی شد نی نی یار خودمم تعلیق کرد که چ ...

جالبه ۲ روز قفل و پر بازدید بود بعد یادشدن افتاد تعطیل کنن😂

میخوای نینی یار و تگ کن بگو برگردونه چون زمانش گذشته گزارش بازدید نمیخوره

من تگ کنم میگه خود استارتر باید تقاضا بده تا برش گردونیم

جالبه ۲ روز قفل و پر بازدید بود بعد یادشدن افتاد تعطیل کنن😂میخوای نینی یار و تگ کن بگو برگردونه چون ...

@niniyar‍  نی نی یار یه تاپیکی داشتم مربوط به مونا دختر عبدالمالک ریگی کلی صفحه رفت جلو ۱۰۰ پارت داستانش بود الان دیگه قفله بازدیدم نمیخوره اگر میشه برش گردونید 

فکر کنم نزدیکای ۲۰۰  صفحه جلو رفته بود🤔

فکر کنمم عنوانش این بود که چرا فلان تاپیک رو تعطیل کردید داشتیم میخوندیم اعصابم خورده یک همچین چیزی

@niniyar‍ نی نی یار یه تاپیکی داشتم مربوط به مونا دختر عبدالمالک ریگی کلی صفحه رفت جلو ۱۰۰ پارت داس ...

@niniyar‍ 

نینی یار لطفا تاپیک این خانوم رو برگردونید چند روز براش زحمت کشیده بود و خیلیا نصف و نیمه خوندن و شاکی بودن که چرا تعطیل شد ولی استارتر تعلیق بود نتونست تگتون کنه برش گردونید

اگه میشه ضد گزارشش کنید 

اوایل اردیبهشت پربازدید شد

سلام عزیزم برام پیام بزار درخواستت قبول کردم اونجا بگو خوابتو

سلام عزیزم پیام گذاشتم وقت کردین لطفا جواب بدین ممنون

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.