2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و گوشیشو از دسترس خارج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نه ولی مامانم میگه شوهرتو هیچ وقت تنها نذار

راست گفته مادرا ی چیزایی میدونن که میگن.منم مامانم اوایل میگفت تاخونه مام که میخای بیای باشوهرت بیا توخونه تنهاش نزار.همونجور که خوشش نمیاد تو بارفیقات خلوت کنی توام مثه اون باش نزار بارفیقاش بره گردشو اینا بجاش خودت باهلش برو خودت رعیقش باش.ازم میترسه ها ولی حس میکنم ی جاهایی پنهونکاری میکنه ازم توهرچی.ولی خدانکنه مرد بخاد یواشکی زنش یه کارایی کنه بخان میکنن حتی اگه زنش خودشو بکشه

خب من حرفم اینه چرا همونجا نگفت با دوستم میرم اخه چرا دروغ میگه .اگه اینو میگف که من اصرار به رفتن ن ...

بعدا باهاش تو آرامش صحبت کن ...

ببخشید ولی تو رفتار خودتم علت رو جویا شو که چرا نمیگه بهت دوستم باهامه؟؟آیا رو دوستش حساسی خوشت نمیاد یا چی؟

شاید هم براش مهم نبوده چون مردا این موارد رو زیاد براشون مهم نیست...

بعدم سفر کاری نمیشه یهو بگی منم میام چون جایی ک براشون تهیه میکنند برای خواب باید از قبل خبر بدی البته نمیدونم همسرت چیکاره ست..

ولی چون منم شوهرم سفر کاری زیاد داره میدونم دیگه(مثلا برگه ماموریت و معرفی هتل و اینا هست دیگه مشخصه)

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
شما تهرانی ؟؟گفت هتل پردیس

ن عزیز...گفتم اگه میتونی خودت بری هتلش...ک میگی بچه دارم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
بچه پنج ماهه دارم و گرنه همین کارو میکردم

بزارش پیش مامانت خودت برو.من شوهرم اوایل فکر میکرد خرو سادم هرکاری کنه چیزی نمیگم.ولی نمیدونست به یه چیزی پیله کنم تا تهشو در نیارم ول کن نیستم.حالا فهمیده اونجورام نیستم.ببین سفت بگیر.یبار یع فیلم دیدم تو تهرانمارس مرده دوس دخترشو سوار کرده بود جلو پرشیا داشتن میرفتن.حالا زن خودش بهش شک کرده بوده قبلش رفته تعقیب عاقا عاقارو تواون وصع دیده دوربینو داده به دوستش گفته فیلم بگیر مدرک داشته باشم.زنه رفت سمت ماشین که اون خرابه رو بکشع بیرون بزنه.مرده میاد زنشو هول میده فوشش میده میگه گمشو مزاحم عشقم نشو.خدا شاهده اونموقع خون تو رگام خشک شد انگار.مرده گازشو گرفت رفت.زنه داد زد گفت ببین یکاری میکنم مرقای اسمون بحالت زار بزنن زنه خیلی سفتو زرنگ بود