2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و گوشیشو از دسترس خارج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 70 پست
اصلا برات مهم نباه و جلو شوهرت واکنش تند نشون نده فعلا عادی برخورد کن اومد بعدا بگو عزیزم اگر با دوس ...

اخه وقتی من ز زدم بهش با دعوا باهاش صحبت میکزدم اون از اون طرف رسمی و مودب حرف میزد البته بگم مودب هست ولی رسمی نه

واقعا واسش عادی شده ولی منه احمق تا حالا یه بار بهش دروغ نگفتم

ببین اگر بخوای خودت میتونی رفتارش با خودت رو اصلاح کنی تلاشتو کن...

مثلا گیر زیاد نده اگر چیزی باب مِیلت نبود واکنش تند نکن...مردا رو با محبت میشه رام کرد

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر بخوای خودت میتونی رفتارش با خودت رو اصلاح کنی تلاشتو کن... مثلا گیر زیاد نده اگر چیزی باب ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی خووبه ارووم میکنه  داشتم دق میکردم از دستش از بس گریه کردم شیرم ندارم

تو منی یا من تو ام کارت درسته هیج وقت دروغ نگو آدمایی ک دروغ میگن..خودشون میگنا ولی دوس ندان دروغ ...

فک کنم من توام 

راس میگی البته اصلا نمیتونمم بهش دروغ بگم حتی اگه به نفعم نباشه

اخه وقتی من ز زدم بهش با دعوا باهاش صحبت میکزدم اون از اون طرف رسمی و مودب حرف میزد البته بگم مودب ه ...

خب دیگه منم میگم شاید همکارش بوده کنارش شاید اگر ماشین نداره(راننده ایی کسی کنارش بوده))یا حتی دوستشم بوده...بهتر بود با لحن آروم حرف میزدی ..زنی که داد و بیداد کنه مرد گوش نمیده...خلاصه اگر میخوای پنهون کاری نکنه رو خودتم کار کن...علت رو بررسی و حل کن..تو تمام زندگیا مشکل هست با مدیریت میشه رفعش کرد..هر مشکلی که باشه ۲طرف مقصرن درصداش فرق داره..حتما تو محیط آروم و خوب این حرفا رو بهش بگو و بگو که بیا رفع کنیم این منو عذاب میده 

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
مرسی عزیزم حرفات خیلی خووبه ارووم میکنه  داشتم دق میکردم از دستش از بس گریه کردم شیرم ندارم

خواهش میکنم .بخاطر بچه ات حرص نخور ...حالا هم که گریه کردی اشکاتو پاک کن عیب نداره محکم باش ..زن محکم و مستقل دوست داشتنی ترِ؛اگر همسرتم مذهبی هست راجعبه دروغ اینا حدیث و آیه پیدا کن؛به مرور تو خونه بگو؛گاها براش بفرست

بعد بگو وای دروغ این تبعاتو داره باید مراقب باشیم..

انشالله خدا به شما و همه کمک کنه زندگیشون شیرین و شیرین تر بشه