2777
2789

شوهرم قرار بود واسه یه کار اداری بره تهران اونم یه روزه گف من نمیام خونه از همین جا میرم منم گفتم باشه و گف تو برو خونه مامانت تا میرمو برمیگردم

بعد یک ساعت مامانم گف تو چرا نری تو هم باهاش برو منم ز زدم بهش که باهات میام اونم گف نه من میخوام برم دیگه گفتم نیم ساعت بمون میام ک باهم بریم گف نه من میخام تنها برم خدافظ و قط کرد منم دوباره ز زدم گوشیشو از دسترس خارج کرده بود 😑😑هر چقدر ز زدم نشد ک بگیرمش یعنی در دسترس نبود😑😑

حالا به من گف میخوام تنهایی برم ولی مطمعنم با دوستشه اخه چون وقتی بهش زنگ زدم بعد شیش ساعت خیلی رسمی حرف میزدو اینا .صبحم بهم ازیه شماره ز زد که گوشیمو همون جاایی که کار داشتم جا گذاشتم(تو دژبانی)و به این شماره ز نزنی اخه از کسی گرفتم منم گفتم از کسی یا دوستت؟؟؟!!!!!گف برو بابا و گف اون نفری که باهاش کار داشتم تو مرخصیه و من باید بمونم تا شنبه 

انقد حرصم گرفته  که کلی گریه کردم که منو نبرد با خودش نمیدونم وقتی بیاد چیکا کنم من یکم اونو حرص بدم😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم چ ایرادی داره با دوستش بره...چرا بهت نگف ک با دوستشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

اگه میرفتی تا شنبه کجا میموندی ؟ خودش کجاست ؟

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

هیچی منتظر برگشتش باش 

چون مادرت گفته حتما باید  باهاش بری ! کارشو انجام میده برمیگرده دیگه ناراحتی ایجاد کردن نداره دقیقه نود که برنامه چیده که نمیتونه عوضش کنه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ناراحت نشوها.ولی مطمنی ازش ؟مطمنی سفر کاری رفته؟مطمنی پیش کسی نبود بجز رفیق مرد که باهات رسمی حرف زده؟بنطرم یکم که ن صد در صد شوهرت مشکوک میزنه.من شوهرم یبار بدون من رفت بار بخره تازه بهمم گفت بیا گفتم ن شلوار ندارم.خودش رفت دم به دقیقه بهش زنگ میزدم.میگفت توماشین کسی نی بهش گفتم داد بزن بگو الی عاشقتم اونم همینکارو کرد.کلا اینجورم من.جامعه بده خاهر بدددد

اگر ازش مطمئنی که کار داشته رفته خُب سخت نگیر فقط یه جوری باش که هر جا رفت با هرکی رفت راستشو بهت بگه...لزومی به پنهان‌کاری نیست...

شماره رو هم تو تل+گرام بزنی پروفایلش معلوم میشه کیه.اگر داشته باشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج