2777
2789

واکسن ۱۸ ماهگی زده؟

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

تب داشته باشه که قطره بده بهش 

تب دار باشه غذا میخوره؟ اشتهاش خوبه اونموقعی که تب داره؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ پای مرغ 

سوپ ماهیچه  خیلی خوبه ومقویه

اگه دوست داشته باشه سوپ کلم بروکلی هم عالیه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
آخی عزیزم 😢😢

ماشالله به امضات

خدا حفظشون کنه😊

معلومه ماشالله حوصله‌ت زیاده‌ها

یا اینکه بچه اولت خیلی آرومه که دومی رو خواستی

دندون آسیا خیلی سخته. بعضی استامینوفن میزنن روی لثه. نمیدونم چقدر تاثیر داره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ماشالله به امضات خدا حفظشون کنه😊 معلومه ماشالله حوصله‌ت زیاده‌ها یا اینکه بچه اولت خیلی آرومه که ...

زنده باشین . بچه اولم که خیلی آرومه فقط صدای گریه هاش به گوش خواجه حافظ شیرازی نرسیده 😂😂😂😂 نه عزیزم آروم نیست . کمک دارم مامانم مادر شوهرم خواهرشوهرم

(    )
قطره دادم پروفن ام دادم شیافتم زدم الان ۳۷و۱ با دیجیتالا

خب خوبه ۳۷ دیگه تب نیست

دیجیتالها یکم بالا نشون میدن

هر چهارساعت کنترلش کن

تو مواقع تب مایعات خیلی خوبه

سوپ قلم و ماهیچه و پای مرغ خوبن بهش بدی