2777
2789

پسرمنم ی سال ونیمشه دندونای آسیاشودرآورد الان دندونای نیششو داره درمیاره انقداذیت میشه .هفته پیش تب داشت باایبوپروفن خوب شد ولی اشتهاش خیلی کم شده،بچه ی خوش خوراکیه الان هیچی نمیخوره.اعصاب نداره همه رو میزنه جیغ میکشه 😣😣😣

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشین . بچه اولم که خیلی آرومه فقط صدای گریه هاش به گوش خواجه حافظ شیرازی نرسیده 😂😂😂😂 نه عز ...

سلامت باشی 

آهان پس همونه

کمک خیلی تاثیر داره

من کمک ندارم

دخترمم خیلی بد قلقه و بد غذا و کلا بی صبر و بی اعصاب 

زایمانم زودرس بود و بارداری به شدت سختی داشتم

به خاطر همین فقط از خدا میخوام که همین یه دختر ۲۰ ماهم رو برام سالم حفظش کنه و کمکم کنه صالح تربیتش کنم، واسه هفت پشتم کافیه!!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
سلامت باشی  آهان پس همونه کمک خیلی تاثیر داره من کمک ندارم دخترمم خیلی بد قلقه و بد غذا و ک ...

بچه اول منم همینطوره شدیدا بدقلق . باورتون میشه الان که ۲۵ ماهشه تو حموم گریه میکنه . غریبه دیدنی گریه میکنه 😢 . ایشالا  دختر شمام زنده باشه زیر سایه پدر و مادر

(    )

من نمیدونم کدوم شخری ایا عرقیجات در دسترست  هست یا نه.ولی بهش عرق کاسنی و شاطره بدی و با شاطره پاشویش کنی سریع میاد پایین.و اینکه سوپ مرغ و هویج خیلی مقویه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
بچه اول منم همینطوره شدیدا بدقلق . باورتون میشه الان که ۲۵ ماهشه تو حموم گریه میکنه . غریبه دیدنی گر ...

ممنونم خدا فرشته‌های شمارم حفظ کنه

دختر منم همینه تو حمام گریه

مدام آویزون من چه تو خونه چه بیرون

بغل هیچکس نمیره

و خیلی چیزهای دیگه

خودمم به شدت ضعف اعصاب گرفتم و سر هر چیزی به هم میریزم

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
قطره دادم پروفن ام دادم شیافتم زدم الان ۳۷و۱ با دیجیتالا

عزيزم اگه تبش پايين نمياد ببرش دكتر براش آمپول تب بر فوري مينويسه اسمش يادم نيست به دختر خودم تزريق كردن تبشو اورد پايين