2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا  حس خوبی دارین  تنهایین؟   البته اگه  دوست دارین  جواب بدین   &n ...

آره عزيزم 

خيلي راحتم مشكلى هم ندارم

حتما آدم نبايد خواهر برادر داشته باشه تا تنها نباشه

خيلي ها هستن خواهر برادر دارن ولى اصلا با هم خوب نيستن و حتى ارتباط هم ندارن

يكيش شوهر خودم همش دعواس بينشون

شما نباید بربیای هرکس اوردتش  به این دنیا خودشم مسءول روزیشه نکنه فکر میکنی شما اوردینش خواهر ...

واقعا نمیدونم شما چجوری فکر میکنی درسته تاخدا نخواد مانمی تونم ولی من به دنیاش میارم باید خودمم پاش وایسم همه سختی هاشو تحمل کنم به غیر از سختی که میشه عشق به فرزند نباید چیزی کم داشته باشه یا حداقل نیازهای اولیش تامین بشه اینا 

دلم معجزه می خواهد کمکم کن

من اطرافم خيلي زياد خانواده هايي رو ميبينم كه چقدر بين خواهر برادرا اختلافه وحشت ميكنم

بعد همونا به من ميگن خداروشكر كن خواهر برادر ندارى راحتى كسي رو مخت نميره 😂😂😂😂

البته همه اينجور نيستن سوءتفاهم نشه

ماها كه نسل قديميم و همش با هم بوديم امروزه هيچكس از هيچكى خبر نداره 

با اين مشغله ها و اعصاباي خراب ديگه كى حال داره تنهايي كسي رو پر كنه

حالا فكر كنين نسل بعد چى ميشن 

من اطرافم خيلي زياد خانواده هايي رو ميبينم كه چقدر بين خواهر برادرا اختلافه وحشت ميكنم بعد همو ...

دقیقا   چند روز   پیش  منم همین   بحث رو   با یه نفر  داشتم     بعد ایشون گفتن    حالا یه دونه   بیار     شاید  دوباره    نسل برگشت   به همون    دوران   مهر و محبت خودمون😂😂    البته فکر نکنم      هر چه    به روزتر   و  تکنولوژی تر😁   تنهاییا  بیشتر میشه   که  کمتر نمیشه‌.

من دخترم ۵۰  روزشه روزی ۱۰ بار میگم باز حامله شم سر به کوه و بیابون‌میزنم...😐😐😐

الهههی😍😍  خدا حفظش کنه.    نوزادی واقعا  سخته    ولی  میگذره     شیرینکاریاش  شروع میشه   یادت میره😁

من اطرافیانم اکثراً يه دونه بچه ان. الان همه بزرگ شدن. همه هم راضی ان به شدت. شوهر خودم هم يه دونه است. خیلی راضيه. منم فقط يه دونه دارم. ديگه هم قصد ندارم بيارم. به نظرم شرایط جامعه و اطرافم، روحیه و توان خودم و شرایط مالیم جوري نیست که یکی ديگه بيارم. ترجیح ميدم يه بچه بدون حسرت زندگی کنه تا دو تا داشته باشم ولی نتونم به نیازاشون برسم. اونم تو این جامعه ایی که معلوم نیست فردا چی ميشه