2777
2789
عنوان

خاک تو سر این بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 87425 بازدید | 189 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا رو میگی؟

اره خودش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

خاک عالم تو سرش گفتم شاید خیلی گذشته اروم شده رفتم تو پیجش دیدم عقب مونده کلیپای اتلیه ای ساخته عشوه ...

فالو ندارمش همون روزا دوسه بار رفتم تو پیجش یه نگاهی کردم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یگانه رضایی رو میگی؟؟؟ 😂 آره خدایی فقد از ی چیزی میخان پول دربیارن

اره بخدا عملی نفرت انگیز 

از همه چی میخاد پول دربیاره

حتی از عمل دیسک باباش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خاک عالم تو سرش گفتم شاید خیلی گذشته اروم شده رفتم تو پیجش دیدم عقب مونده کلیپای اتلیه ای ساخته عشوه ...

یکیش خودت

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
سارا علیشاهی

نمیاره چطوری بزنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

علت فوت دخترش چی بود؟پیجش دیدم ازنوزادی تا شش سالگی تمام پستای بچه بود چرا اینکارو با بچه هاشون میکن ...

عفونت ریه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بچها فکر کنم بعضیا درست گفتن اینا پول گرفتن مجبورن فکر نکنم غمی باشه که راحت بشه کنار اومد

خب پول رو پس بدن یا بگن بعدا میزارن قطعا انلاین شاپها درک میکنن تازه دخترش فوت شده

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

علت فوت دخترش چی بود؟پیجش دیدم ازنوزادی تا شش سالگی تمام پستای بچه بود چرا اینکارو با بچه هاشون میکن ...

کرونا

عفونت ریه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بابا دق ندین خب پیچشم بگین این چه کاریع اخه

سارا علیشاهی