2777
2789
عنوان

خاک تو سر این بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 87423 بازدید | 189 پست
یه آشنا هم داریم تازگی بچش فوت شده. دو سه روزی خیلی بی تابی میکردن. پسره 17 سالش بود. حالا دیگه کللا ...

از سنگن بعضی ها

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم عجیبه

اول که اه و چس ناله نمیبخشم اونایی که از بدترین حالم عگس گرفتن و تو پیج گذاشتن

دیگه خودشم گذاشت

خنده دار بود دوستش فیلمی گذاشته بود که ت بغلش داشت زار میزد و فیلم گرفته بودن بعد گفته بو سارا خودش راضیه!

حالا میگن هر کسی یه جور عزاداری میکنه!

عزیزتر ازبچه ی ادم کیه بچت رفته به فکر رونق پیجت و تبلیغ گذاشتن حتی به قیمت استفاده ازمرگش!

کدوم بلاگره برم ببینم بگووووو

سارا علیشاهی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

درسته سخته ولی اینا هم از آنلاین شاپ ها پول گرفتن مجبورن تبلیغ شون رو بزارن تو دل کسی نیستی عزیزم هی ...

عزیز مطمئنن اون آنلاین شاپ هم دل داره و شرایط رو درک میکنه 

اینا دست رد نمیزنن میبینن تو این موقعیت هم ویو پیششون بالاس

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خیلیییییی زود آدم حیوون خونگی ازش میمیره بیشتر از اینا گریه زاری میکنه من نمیدونم این چطوری اینقدر ر ...

آره واقعا عجیب بود خدا سر هیچکس نیاره بحق علی

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

تو یک روز هشت تا تبلیغ گذاشت دست رد به سینه هیچ پولی نمیزنه حالام پیجش رشد کرد میخواد خونه را با همه ...

خاک عالم تو سرش گفتم شاید خیلی گذشته اروم شده رفتم تو پیجش دیدم عقب مونده کلیپای اتلیه ای ساخته عشوه و دست به گردنبند شدن و ... چرا اینا رو انفالو نمیکنید

همین الانشم از مرده بچش داره بهره کشی می‌کنه متاسفانه

اون بچه چرا مرده؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩