2777
2789

سلام من یک ماهه تقریبا کمکی رو شروع کردم فقط هم فرنی و حریره بادوم ک با آب درست میشه دادم سه روزه شیر برنج با شیر پاستوریزه و امروز پوره ی سیب درختی دادم . از دیروزم تو فرنیش و شیر برنجش خرما له میکنم این دونه های سیاه از چیه

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز هم دونه سیاه یا خط سیاه میشه پی پی اش

خب الان مال چیه این؟ موز ندادم ک

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نمیدونم شاید واسه خرما باشه خیلی سخت نگیر

خودمم فک میکنم از خرماس ممنون

پسرمنم یه مدت تو مدفوعش میدیدم میگفتم شاید مال قطره اهن باشه

خوب شد؟

اره احتمال زیاد حالا باز امتحان کن یکی دو روز دیگه

یعنی خرما ندم بهش دیگ دو سه روز؟؟

یکی دو روز نده تا پی پی اش نرمال بشه بعد بده ببین باز دونه سیاه هست؟

ممنون قشنگم 

سلام مامان مهربون 🌹

خیلی عالیه که با دقت مدفوع کوچولوت رو بررسی می‌کنی 👶💖
وجود دانه‌های سیاه در مدفوع نوزاد معمولاً چند علت بی‌ضرر داره، به‌ویژه وقتی که تازه غذای کمکی شروع شده:

🔹 شایع‌ترین علت: باقی‌مانده‌ی فیبر و پوست ریز میوه‌ها یا دانه‌های خوراکی مثل خرما. وقتی خرما رو له می‌کنی، ریزدانه‌های سیاه یا پوستش ممکنه کامل هضم نشه و همون‌طور دفع بشه.
🔹 همین اتفاق می‌تونه با بعضی میوه‌ها مثل موز یا سیب هم بیفته.
🔹 گاهی آهن موجود در بعضی غذاها یا مکمل‌ها هم باعث تیره شدن یا دانه‌دانه شدن مدفوع میشه.

⚠️ چه وقت نیاز به بررسی داره؟

• اگر همراه با خون قرمز روشن یا مدفوع کاملاً سیاه و قیری باشه.
  • اگر اسهال، استفراغ، بی‌حالی یا بی‌اشتهایی همزمان دیده بشه.
  • یا اگر تغییرات ادامه‌دار و غیرعادی باشه.

📌 توصیه:
فعلاً جای نگرانی نیست و به احتمال زیاد همون خرما علتشه. برای اطمینان، چند روز خرما رو قطع کن و ببین آیا مدفوع عادی میشه یا نه.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونی کانال یوتیوب دکتر کودک شما (DoctorKoodakShoma) رو دنبال کنی.
🙏 ممنون از همراهی و اعتمادت.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1