2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقای قاسمیان که بلده چرا دست دزدای داخلو رو نمیکنه

اگه اسلام اینه اگه راه امام حسین این بود 

کن من مسلمان نیستم و از این اسلام بیزارم

اسلامی که مانع رفاه و سعادت مردمش بشه و وعده دروغین سعادت اخروی بده هیچکس نمیخواد 

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

چرا همه جنگی هستین چرا گنگستر شدین همتون؟

چرا تاب شنیدن نظر مخالفو ندارین. چرا عقیده دارین باید همه رو شکست بدین. چرا نظر مخالف تونو محترمانه و بدون توهین و تمسخر بیان نمیکنید.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اقای قاسمیان که بلده چرا دست دزدای داخلو رو نمیکنهاگه اسلام اینه اگه راه امام حسین این بود کن من مسل ...

عزیزم یه سوال بنظرت آقای قاسمیان قدرت سیاسی داره که بخواد مثلا نماینده های مجلس یا رئیس جمهور و منع کنه؟

کاربری دسته منو خواهرمه

دعوا نشه صلوااات

تعلیق نشید صلواااااااااات 

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اقای قاسمیان که بلده چرا دست دزدای داخلو رو نمیکنهاگه اسلام اینه اگه راه امام حسین این بود کن من مسل ...

کار به حرفای قاسمیان ندارم. اما این روزا چقدر عربستان حامی پیدا کرده . قرار بود اریایی باشیم و عرب نپرستیم که

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃