2777
2789

سلام دوستان چیکار کنم آبله نگیریم مجبورم تو این محیط باشم و اطرافیانم همه گرفتن 

لطفا دعا کنید برامون بچم کوچیکه خیلی ناراحتم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

هرچی کوچیکتر باشن و بگیرین بهتره که 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ات بگیره چیزیش نمیشه، عین یه حساسیت ساده ردش می‌کنه 

خودت مواظب باش نگیری

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها تو سن کم بگیرن خیلی بهتره سبک میگیرن خودت اگه قبلا گرفتی دیگه نمیگیری

خودم ک یادم نمیاد گرفته باشم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

اگه اطراف کسی ک ابله داره باشی میگیری

اطرافم چندتا بچه دارن 

داداشم تازه گرفته 

فامیل ما بچه روبرده بودپیش یکی که ابله داشت تاابله بگیره اتفاقا گرفت هم😕میگن خیلی سبک وزودتموم میشه

و منی ک دارم از استرس میمیرم

اگر منظورت آبله مرغون هست تا وقتی بچه هستن بگیرن کمتر عوارض داره 

ولی اگر قطعی خودت نگرفتی با شدت بیشتری میگیری 

کوچیک بودن هم تا دوسال بهتره 

ولی اگر کنارشون باشی وقتی دونه ها هست  احتمال گرفتنشون زیاده 

ولی کاریش نمیشه کرد 

خیلی کشورها واکسن رو تو بچگی میزنن