2777
2789

همش میاد جلوم میناله ندارم ندارم خسته شدم از دستش انگار ما داریم بهش بدیم روحیه بچه هاشپ خراب کرده انقدر گفته بچه هاش دوست دارن هر چی دارن بدن بهش  امروز گفت منم گفتم شوهرم همیشه خدا نداره واقعا هم همینطوریه  اخر هر ماه داره میره قرض میکنه همینو بهش گفتم گفتم ده روز از حقوقش میگذره هیچی نداره. گفت والا برا من که خرج نمیکنه نه الان نه مجردی هر چی خرج میکرد بهش میدادم دروغ میگه کم و پیش خرجم میگیره فکر میکنه ما اسکولیم نمیفهمیمم  گفتم والا من باهاش ازدواج کردم نه لباس انچنانی داشت نه گردش انچنانی میرفت پس پولاشو چیکار میکرد فکر کرد منظورم اینه که تو ازش خرج میکشی گفت نهنه من اصلا ازش خرج نگرفتم ولی اون یکی پسرم اره ازش خرج گرفتم با پرویی برگشت گفت اگرم برام خرجی کنه وضیفشه مادرشم بزرگش کردم تو حق نداری حرف بزنی بهش🤣

دوست ندارم باهاش بحث کنم میگم بزرگتره  ولی اخه زاییدی وظیفت بوده بزرگشون کنی قراره نیست الان پدرشونو در بیاری که چرا طرز فکر بعضیا اینه که چون مادرم بچه هام باید همه کار برام بکنن

در ضمن  مدته شوهرمو با کار کشته فکر میکنه نوکر گرفته خوبخ دیگه کارو برات میکنیم خرجم برات میکشیم زبونتم درازه چقدر حالم از طرز فکرش بهم میخورهه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی گستاخانه بیان کرده 

اونم دقیقا روی صحبت با شما 

حق داره ک انتظار داشته باشه بچه هایش کمکش کنن ولی دلیلی نداشت انقدر بی ادبانه بیان کنه وقتی می‌دونه صدرصد شما گارد میگیرین

لطفاً شمام تو رابطشون دخالت نکنید 

این اصلا درست نیست ک انتظار داشته باشید همسرتون کمکی به مادرش نکنه 

حالا خوبه میخواستی احترامشو نگهداری انقدر حاضرجوابی کردی.

خوب کاری کردم اخه ادم میخوره همین یکمم جوابشو ندم  منم یکم بهش بله بله بگم سوارم میشه بچه هاشو سواره دوست داره برا منم حکم رانی کنه

خیلی گستاخانه بیان کرده اونم دقیقا روی صحبت با شما حق داره ک انتظار داشته باشه بچه هایش کمکش کنن ولی ...

همیشه همینطوری بوده. خیلی اذیتم کرده همیشه حرفایه نیش دار میزنه 

چقدر با نفرت صحبت میکنی راجب مادر شوهر هرچی که باشه شما باید کوتاه بیای مال دنیا ارزش نداره اصلا

خیلی اذیتم کرده دو سال عقد بودم کوفتم کرد اون دورانو برام حالم ازش بهم میخوره قبلا انقدر نفرت ازش نداشتم از ی جایی به بعد متوجه شدم همه حرفاشو با منظور و نیش بهم میزنه

خیلی گستاخانه بیان کرده اونم دقیقا روی صحبت با شما حق داره ک انتظار داشته باشه بچه هایش کمکش کنن ولی ...

حق در چه حد اخه من دو ماهه درست و حسابی رنگ شوهرمو ندیدم بخاطر کارایه مادرش 

همیشه همینطوری بوده. خیلی اذیتم کرده همیشه حرفایه نیش دار میزنه

حرفای شما نیش داره درواقع 

به شما مربوط نیست همسرتون به مادرش کمک کنه و یا....

و اگه بخواین دخالتی کنید گناه به گردنتون هست

من مادرم سالهاست با مادر بزرگم مشکل داره ولی گاهی به پدرم نگفته حق نداری با مادرت رفت آمد کنی برای مادرت خرید کنی و یا.....

چون خودش پسر داره هرچی باشه مادره و انتظار داره