2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو اجاره داده گویا زودتر از موعد میخواد بلند شن که امکانش نیست

یه ماه مونده خونه رو نیاز نداره لج کرده نمیخاد سر موعود هم تحویل بده خونه رو با اساسش ول کرده رفته شهر خودشون

خونه رو اجاره داده گویا زودتر از موعد میخواد بلند شن که امکانش نیست

آخه گفت تاپیک مستاجر من رو بخونید هر چی تیتر ها رو خوندم تاپیکش رو پیدا نکردم

بعد فهمیدم اون تاپیک وکیل رو میگه😐

✒️متاهل

یه ماه مونده خونه رو نیاز نداره لج کرده نمیخاد سر موعود هم تحویل بده خونه رو با اساسش ول کرده رفته ش ...

برو اقدام کن . بگو بهم گفته سر موعد هم تخلیه نمیکنم. 

نامه تخلیه داشته باش.

چک یا سفته تخلیه گرفتی؟

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
آخه گفت تاپیک مستاجر من رو بخونید هر چی تیتر ها رو خوندم تاپیکش رو پیدا نکردمبعد فهمیدم اون تاپیک وک ...

اره 

منم ورق زدم تا پیدا کردم.

دمش گرم راهنمایی کرد

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
هنوز یه ماه مونده. بهتره با مستاجر بحث. نکنی. چون موعدش مونده نمیتونی کاری کنی. اگه اجاره نمیده. میت ...

راهش دوره بره نمیاد میخاد بره قصد اذیت کردن داره بخدا پارسال اومدن شهرمون نگو اینا تبعیدی هستن و نمیگن هیچی نداشتن ویلون خیابونا بودن نهار مهمونمون شدن هرچی لازم داشتن دادم بهشون گاز و موکت و فرش والان اینه جواب خوبیام

متاسفانه یه عده کاری میکنن که دیگه به هیچ مستاجری رحم نکنیم

اوهوم میگفتن مستاجری سخته وای موجری که سختره

الان من خودم خونه رو شخصا نیاز دارم اساسم تو انباری مادرشوهرمه یه طرف اساسه عین میراث رو هم چیدم بازشون نکردم یه طرفشم خودم بچم و شوهرم تو انباری زندگی می‌کنیم 

پارسال یکی از فامیلا گفت بیا تهران برا کار ماهم مجبوری خونه رو رهن دادیم رفتیم اونجا هم فامیل ناگرامی سرمون شیره مالید با کلی ضرر برگشتیم ۸ ماه تهران بودیم الان دارم میمیرم از این همه بدبختی تو یه سالی که کشیدم