2777
2789

اونایی هم که تو رابطه ی دوستی هستند بگید.

من خودم شخصا تحمل کوچک ترین بی توجهی یا بی احترامی رو ندارم . یا وقتی ضایع می‌کنه شما رو طرف یا همسرتون . عکس العملتون چیه ؟ 

بیایید بگید راهش جداییه یا موندن .

به طور کلی برام سواله

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

منم تحمل ندارم

کوچیکترین حرفی بزنه و بهم بربخوره‌ واویلا ب پا میکنم😂خداروشکر ۵ سال تو رابطه بودم سر سوزنی بی حرمتی ندیدم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

هدف تون از ارتباط یا جنس مخالف چی هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تحمل ندارمکوچیکترین حرفی بزنه و بهم بربخوره‌ واویلا ب پا میکنم😂خداروشکر ۵ سال تو رابطه بودم سر ...

خدا رو شکر 

هعئییی من ک مجبورم بمونم چون شرایط طلاق ندارم اگه پشتوانه داشتم چرا ولی مشکلم همین پشتوانه نداشتنه

چطور تحمل می‌کنی ؟ البته من توان مالی خوبی دارم ، اگه با پسری آشنا بشم و کوچکترین بی احترامی یا کم محلی ببینم یا بام دعوا کنه ، میندازمش دور و جدا میشم منت مرد رو نمی‌کشم 

اگه دوستت هست،سریع کات کن.

برا من که تو دوستی وعقد فقط احترام بود.

بعد عروسی کم کم بی احترامی ها شروع شد.تحملش کردم ،چون انتخاب خودم بود و پدرم ناراحتی قلبی داشت.

الان تحمل نمیکنم،واز وقتی نشون دادم که راحت جدا میشم،حواسش به رفتارهاش هست.البته منم آدم صبور،قانع،وهمراهی هستم براش

چطور تحمل می‌کنی ؟ البته من توان مالی خوبی دارم ، اگه با پسری آشنا بشم و کوچکترین بی احترامی یا کم م ...

به زور🥴🥲🥹دیگه چکار کنم البته چندباری اومد به دست وپام افتاد بخشیدمش از اونروز هم خداییش بی احترامی نکرده بهم هرشب هم میاد گل میخره برام دیشب گل خریده گذاشته صندوق عقب ماشین سوییچ و داد بمن گفت برو فلان چیز بیار رفتم دیدم گل خریده🤭🤣

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
اگه دوستت هست،سریع کات کن.برا من که تو دوستی وعقد فقط احترام بود.بعد عروسی کم کم بی احترامی ها شروع ...

خب عزیزم . تو تمام روابط همینطوره .مثلا با هم جنس خودمون هم دوستیم بی احترامی و بی محبتی پیش میاد . چکار کنیم با همه قطع ارتباط کنیم ؟ به خدا تنهاییم راحتیم . 

الان شما جدا شدید ؟

به زور🥴🥲🥹دیگه چکار کنم البته چندباری اومد به دست وپام افتاد بخشیدمش از اونروز هم خداییش بی احترام ...

آخی عزیزم خدا هدایتش کنه و خوشبخت شی

خب عزیزم . تو تمام روابط همینطوره .مثلا با هم جنس خودمون هم دوستیم بی احترامی و بی محبتی پیش میاد . ...

نه عزیزم.گفتم  از وقتی فهمید که ممکنه از زندگیش برم،کامل عوض شد.

الان یه حرکت یا حرف کوجیک که من ناراحت بشم،سریع از دلم در میاره.

بازم میگم من همراه خوبی تو زندگیش بودم.

اما دوست پسر ،قضیش فرق می‌کنه.پسرا قبل عروسی،خودشون رو خوب کنترل میکنن که بگن ما خوبیم.تازه مسیولیت ندارن،چرا باید به خودشون اجازه بی احترامی بدن؟همجین پسری رفتارش بع عروسی ده برابر بدتره.

پس نباید پاش بمونی.این نظر منه.مگر این که برای یه سری ویژگیهاش ،بخوای اینها رو نادیده بگیری که اشتباه محضه

نه عزیزم.گفتم از وقتی فهمید که ممکنه از زندگیش برم،کامل عوض شد.الان یه حرکت یا حرف کوجیک که من نارا ...

چجوری نشون دادی ک مثلا از زندگیش میری؟

من حتی تهدید میکنم ک ولت میکنم میرم.جدامیشم.ولی شوهرم جدی نمیگیره حرفمو🤧

نه عزیزم.گفتم از وقتی فهمید که ممکنه از زندگیش برم،کامل عوض شد.الان یه حرکت یا حرف کوجیک که من نارا ...

الان یه تاپیک دیگه میزنم تا منظورم رو از بی احترامیش بفهمی