2777
2789

سلام شبتون بخیر

تو یه اتاق ۱۰ متری زندگی میکنم الان

خیلی دوست دارم خونه بخریم

تروخدا اگر راهکاری دارین ب ما راهنمایی بدین

از خداوند عوض خیر بگیرین

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

همه پولاتو طلا کن

ب نظرت طلا دوباره کی ۸ ملیون میشه؟

الان ک تو ضررم😄

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون پولم کم بودیه خونه قولنامه ای رو با متراژ کم به صورت پیش فروش خریدم 😅

خیلی مبارکه

قولنامه ای بعدا مشکل ایجاد نمیشه؟

میگن میشه به چند نفر فروخت

هرچقدر میتونی طلا جمع کن

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
نمیدونم اشکال نداره باز بالا میره نگه دار

ارع قطعا بالا میره

اما من طاقتم تموم شده

تو ی اتاق هم اشپزی هم ظرفشویی هم خواب و هم نشیمن

واقعا سخته

خیلی مبارکهقولنامه ای بعدا مشکل ایجاد نمیشه؟میگن میشه به چند نفر فروخت

مشکل که داشتم 

حدودا 6 ماه با تاخیر تحویل داد

ولی خوب وکالت به نامم زد 

حتما قبلش از شهرداری استعلام کن که خونه خلافی نداشته باشه

هرچقدر میتونی طلا جمع کن

طلا خدا کنه زود‌تر  قیمت واقعی شو نشون بده

یا همه چیز ارزون بشه

طلا خدا کنه زود‌تر قیمت واقعی شو نشون بدهیا همه چیز ارزون بشه

انشااله جوری بشه نه شماضرر کنید نه مردم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بهمون یکم ارث رسید چون واقعا از مستاجری کلافه شده بودیم ی خونه تو ی جای معمولی خریدیم با پول پیشمون ...

خداروشکر خریدین مبارکه

ماهم خیلی سال تو این وضعیت بودیم باید تحمل کرد چاره ای نیست شما چند نفرین ؟

ما دو نفریم ولی الان حامله ام بخاطر این بیشتر...