2777
2789
عنوان

اکسم بعد دوسال هنوز هم فالوم داره

127 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها حدود دوسال پیش با یه پسری اشناشدم که فقط یک بار دیت رفتم بعدش دعوامون شد و همون لحظه کات کردیم و بعد اون موضوع شمارمو پخش کرد و منم جور دیگه کارشو تلافی کردم جالبش اینه بعد دو سال هنوزم منو فالو داره بنظرتون چه معنی میتونه باشه 

چون من دیدم دونفر که باهم کات کنن همو بلاک میکنن

از بس پرروعه خب

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدفراموش کرده آنفالوکنه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من به پسر عمه ام جواب رد دادم ولی همیشه همون اول استوری هاشو میبینم صد بار دیگه هم بیاد میگم نه چون ازش خوشم نمیاد 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

چقد بی غیرت و بی شخصیت ک میره شماره ناموس مردمو پخش میکنه!

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی