2777
2789
عنوان

اونایی که انتقال جنین دادن بیایین دورهم باشیم😔 دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5589 بازدید | 403 پست
انشالله بسلامتی عزیزم 😍 به راحتی و زودبگذره ، حتما برات تو این روزای عزیز دعا میکنم ، سخت بودنشو که ...

فداتشم عزیزم

واقعا انقد حالت بد بود ینی؟ اخه دلیلش چی بود ک بدت میومد از بچه؟

راستی رقیه تو وقتی انتقال دادی تو اون دو هفته استرسی چیزی داشتی؟ یا مثلا تپش قلب و دلهره بگیری؟ من چون خودم استرسیم میترسم این حالتا بهم دست بده و اثر منفی بزاره

فداتشم عزیزمواقعا انقد حالت بد بود ینی؟ اخه دلیلش چی بود ک بدت میومد از بچه؟راستی رقیه تو وقتی انتقا ...

بعد تخمک کشی سخت میشه حال آدم بد میشه ، نه اگر از بچه بدم میومد که این همه سختی رو به جون نمیخریدم انگار به اون مرحله که میرسی انتقال رو میگم دیگه آخرای شارژ گوشیته دیگه داره خاموش میشه اونطوری بودم تمام انرژیم رفته بود و مجبور بودم ۱۴ روز تو خونه بمونم و حجم دارو ها زیاد بعد مثبت شدنم همچنان حجم دارو بالا و تو خونه بمون و از همه بدتر حالت تهوع بارداری تازه قطع شده ولی هر ۳ یا ۴ روز دوباره میاد سلام میده میره الان امروز صبح هم بالا آوردم الان چون حالت تهوع رفته دارو ها قطع شده و میتونم بیرون برم روحیم سرجاش برگشته😊 دیگه تکومم میخوره دستمو میذارم قربونش برم😍

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم عزیزمواقعا انقد حالت بد بود ینی؟ اخه دلیلش چی بود ک بدت میومد از بچه؟راستی رقیه تو وقتی انتقا ...

احتملا ۲ یا ۳ شهریور  تخمک کشی بکنن ۲ که تعطیله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام چطوری عزیزم ؟ کارا چطور پیش میره ؟ اذیت که نمیشی ؟ انشالله کی پانکچر میکنی ؟

سلام عزیزم مرسی ک ب یادمی .

تو خوبی ؟ خداروشکر خوبم.اذیت ک ن فقط تخمدانام خیلی سنگین شدن  راه رفتنی حرکت اهسته میرم😂

قراره فردا برم سونو ک مشخص شه ولی دکتر تو سونوی قبلیم گفت احتمالا بیفته پنجشنبه 

رقیه تو تو همین دوره ی قبل پانکچر رابطه نداشتی اصلا؟

من واقعا نمیتونم داشته باشم میگم نکنه رابطه نداریم برا اسپرم خوب نباشه😑

سلام عزیزم مرسی ک ب یادمی .تو خوبی ؟ خداروشکر خوبم.اذیت ک ن فقط تخمدانام خیلی سنگین شدن راه رفتنی ح ...

منم تو سیکل پانکچرم.. نگرانمتعداد تخمکا کم باشه یا کیفیتش پایین باشه.. 

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام عزیزم مرسی ک ب یادمی .تو خوبی ؟ خداروشکر خوبم.اذیت ک ن فقط تخمدانام خیلی سنگین شدن راه رفتنی ح ...

عزیزم همه چی مونده ب خاست خدا وگرنه اونقدر بودن کسایی ک کیفیت و تعداد تخمکا و جنیناشون عالی بوده ولی منفی شدن و حتی بوده طرف با یدونه جنین مثبت شدن

قبلش هیچی مصرف نکردی؟ من خودم هم مکمل میخوردم چند ماه هم رژیم غذایی مقوی داشتم .دیگه بقیشو سپردم ب خدا

عزیزم همه چی مونده ب خاست خدا وگرنه اونقدر بودن کسایی ک کیفیت و تعداد تخمکا و جنیناشون عالی بوده ولی ...

بله واقعا درسته.. هرچی خدا بخواد

نه اصلا چیزی مصرف نکردم.. 

فدای تو 😘 شکر منم خوبم 😍 آره منم اینطور بودم خیلی مواظب باش پله بالا پایین نکن چیز سنگین بلند نکن آروم راه برو بشین و پاشو خطر ترکیدن داره دور باشد ، بعدشم رابطه اصلا خیلی خطرناکه بعدشم بین ۲ تا ۵ روز قبل ارائه نمونه باید تخلیه بشن ولی بدون رابطه روزشو زنگ بزن بپرس بگو چند روز قبل باید نمونه باید تخلیه بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نگران نباش الان تو از خدا یه دونه بچه مبخوای ازش بخواه اون یه دونه میون همینا باشه الان واس من خدا معجزشو نشون داد از من ۲۵ تا تخمک کشیدن بخاطر اینکه پی سی او بودم فقط ۴ تاش جنین شد و هر ۴ تاشو برام یکجا انتقال دادن و از اون عدد فقط یکیش برام موند 😍 معجزه نیست پس چیه ؟؟ ایشالله برای توام یکیش میگیره راحت میشی منم الان ۱۵ هفتع او ۲ روز هستم 😍 انشالله ۳ شهریور میرم برا تعیین جنسیت😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تخمکام همه بی کیفیت بودن ۱۵ تا به غیر اون ۴ جنین تشکیل شدن ولی گرید سی بودن و نموندن از بین رفتن به فریز نرسیدن بقیشم که پوچ ۴ تا تشکیل شد که ۳ تا کیفیت a یکیش b حالا این همه a فقط یکیش موند  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش الان تو از خدا یه دونه بچه مبخوای ازش بخواه اون یه دونه میون همینا باشه الان واس من ...

ممنونم بخاطر انرژی خوبت.. مبارکت باشه و ان شاءالله بسلامتی و دلخوشی بغلش بگیری عزیزم

منم تنبلی دارم.. دیگ سپردم بخدا هرچی اون بخاد