2777
2789
عنوان

از دیجی کالا چیا بیشتر میخرین

212 بازدید | 17 پست

احساس میکنم قیمتاشون از بیرون بیشتره ، شما چیا بیشتر میخرین که بصرفه تره

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساست اشتباهه 

چون معمولا قیمتاش از همه جا کمتره

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

سبد خرید دیجی کالام همیشه کتاب داره ولی چون زیاده هیچ موقع ثبت نهایی نمیکنم 😓

😅 مث خواهرم اونم پر جینگولجات و لوازم ارایشیه 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

هیچی 

لباس از انلاین شاپای دیگه میخرم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

احساست اشتباهه چون معمولا قیمتاش از همه جا کمتره

ولی خدایی لباساش اشغاله و گرونتر یه اشتباهی کردم 3 تومن خرید لباس کردم ببین جنسا اشغال انداختم بیرون چندتاشون هم دستمال کردیم🤦‍♀️

خیلی مهمه دقت توی انتخاب فروشنده بعضی فروشنده ها خیلی ارزون میدم ولی اگر بری نظراتتون رو بخونی نسبت به اون فروشنده متوجه میشی یا نامرغوب بوده یا فیک

و درکل گرون فروش‌هاشونم خیلی خوب نیستن بعضی هاشون، هم باید به امتیاز فروشنده دقت کنی و هم نظراتی که کاربرها راجع به اون فروشنده گفتن.

آریایی و از نسل کوروش✨