2777
2789

پول زیادیم نیست ولی برای اخر تابستون 10تا15میلیون پول دارم

میشه کاری رو باهاش شروع کرد؟ مثلا پیج بزنم یچیزی بفروشم ولی میترسم به نتیجه ای نرسه و فروش نداشته باشم یا حداقل  اگه شد یکی دو گرم طلا بخرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو گرم طلا که نمیشه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
میشه بابا😂حداقل یه جفت گوشواره دو گرمی میکنهشایدم نشه

نمیشه گلم خوب من گرفتم دیدم نشد؛ الان یک گرم طلا حداقل ۱۵ میشه دیگه پول مالیات اینا هس.....

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
آنلاین شاپ بزن تا راه بیفتی گسترش بدی پول میزاری روش دوباره

توی چه برنامه ای خوبه؟ اینستا؟ 

اخه بیشتر از اونایی خرید میکنن که سایت دارن یا ممکنه فالور کم داشته باشی دیده نشی و.... 

جدی؟ حالا نکنه بباد پایین تر😂بدبخت شم بجای سود ضرر کنم

والا شوهرم ۱۳سال پیش یدونه خریده بود از رو کنجکاوی بعد دیگه کلا فراموشش کرد ۴سال پیش خواست اکانت بسازه دید حساب داره باز کرد دید بیت کوین داره همونو ذره ذره فروخت برای خرید خونه خیلی پول دستش اومد بعدم دیگه کم کم خرید ارز دیجیتال راضیه ولی من میترسم پولامو بریزم اونجا برباد بره

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️