2777
2789
عنوان

حال دلتون چطوره

146 بازدید | 20 پست

قلبم چون فانوسی خاموش، در انتظار نوری است که دیگر نمی‌تابد. درد، همدم تنهایی‌ام شده و در هر گوشه از وجودم، ریشه دوانده است. گویی در برزخی معلق مانده‌ام، نه توان رهایی دارم و نه امیدی به فردایی روشن.

آرزوی یک همدم، یک سنگ صبور، در اعماق وجودم شعله می‌کشد؛ کسی که با شنیدن ناله‌هایم، دلش به درد آید و در این شب تار، دست یاری به سویم دراز کند. اما افسوس، در این دنیای بی‌رحم، گویی همه در نقاب بی‌تفاوتی فرو رفته‌اند و گوش شنوایی برای شنیدن صدای شکستنم نیست.

مرگ، چون سایه‌ای شوم، در کمین نشسته و هر لحظه، جان کندنم را به تماشا نشسته است. در این میان، تشنه‌ی محبت عزیزانم هستم؛ نوازش دستی، لبخند مهربانی، شاید بتواند اندکی از این بار سنگین را از دوشم بردارد. اما دریغ، گویی قلب‌ها یخ زده و زبان‌ها قفل شده‌اند.

نه گریه آرامم می‌کند و نه خنده امیدی می‌بخشد. در این گرداب غم، تنها یک معجزه می‌تواند مرا نجات دهد؛ معجزه‌ای از جنس عشق و همدلی.

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

حال دل من اصلا خوب نیست

هیچی خوشحالم نمیکنه

فکر کنم الان۱۶روزه از خونه بیرون نزدم

چون جایی ندارم برم 

حالم بده خیلی بده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال پسری رو دارم که حتی تور کویر نوردی هم رفته ولی مجرده

۲۲سال که هنوز زوده عجله نکن 

خیلی چیزا رو باید تجربه کنی 

حال پسری رو دارم که حتی تور کویر نوردی هم رفته ولی مجرده

شما حال احوال تون به این چرندیات گره نزنین ،حالتون هم خوب میشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یا قمر بنی حاااشمسن من از کجا فهمیدی😂چه چیزی مثلا؟

تو پروفت زده

خیلی چیزا رفیق بازی .سفر مجردی

خوشگذرونی های مجردی

اینا رو همه رو باید تجربه کنی که بعد ازدواج مثل شوهر من تازه یادت نیاد با ۳تا بچه تجربه کنی

به نسبت خوب😅

خداروشکر

حال دلم اصلا خوب نیس

برعکس اسمته حتما💔

مثل حال دل من

تو پروفت زدهخیلی چیزا رفیق بازی .سفر مجردیخوشگذرونی های مجردیاینا رو همه رو باید تجربه کنی که بعد از ...

ولی من فکر میکنم اگه یکی رفیق باز شد دیگه نمیتونه ترک کنه

و این خیلی میتونه بد باشه برای زندگیش

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
تو پروفت زدهخیلی چیزا رفیق بازی .سفر مجردیخوشگذرونی های مجردیاینا رو همه رو باید تجربه کنی که بعد از ...

احسنت منطقی بود خداییش البته خوشم از اون خوشگزارانیا نمیاد

طبیعت گردش سفر بله ایده تون خوبه عملی اش میکنم دیگه چی بنظرتون دیگه چی کنم ببخشیدا🙏