2777
2789
عنوان

واقعا فازش رو نفهیدم 😂

200 بازدید | 19 پست

یه خانم بافرهنگ و سطح علمی بالایی هم داره اومد داخل جمع ۶۰ یا حدودا ۷۰ نفره گفت من زیباترین خانمی هستم که تا الان دیدید و خواهید دید 😂

بعد جالبی ایش اینجاست نصف افراد اونجا خانم بودن 

اگه شما بودید واکنش تون چی بود ؟

من فقط جلوی خنده ام رو گرفتم 🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من به چهره‌ش ریز میشم اگه مشکلی نداشته باشه حسرت زیبایی‌شو میخورم اگه زیبا نباشه حسرت اعتما ...

چهره اش معمولی بود خدایی 😂

واییی ندیدی چه شد یکی از خانم های اونجا گفت وقتی من اینجام زیباترین خانم توییی واییی دعوا شد 🤣🤣🤣

با توجه به سنم از خیلی دخترای کمسن جذاب ترم پوستم شفاف و با وجود ۲ زایمان خوش هیکلم دیگه چی کم دارم؟

اخه ببین من خودم‌مثال میزنم از۴تاخوشگلترم ولی۴تا ازمن خوشگلترن نمیشه بیای تویک جمع بگه من ازهمه خانما خوشگلترم

اخه ببین من خودم‌مثال میزنم از۴تاخوشگلترم ولی۴تا ازمن خوشگلترن نمیشه بیای تویک جمع بگه من ازهمه خانم ...

چرا مگه چشم ندارم؟ میرم میبینم از همه خوشگلترم چرا نگم؟ البته که من نمیگم به خاطر درک و شعور خودمه 

چرا مگه چشم ندارم؟ میرم میبینم از همه خوشگلترم چرا نگم؟ البته که من نمیگم به خاطر درک و شعور خودمه

بنظر منکه ادم بایدخیلی گذشته بدی داشته باشه وعقده تمام وجودشوگرفته باشه واعتمادبه نفسش زیرصفرباشه بره تویک جمع بگه ازهمه خوشگلترم یاخودشو خوشگلتربدونه