dnicfjocr مدیر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 2985 عنوان واقعا فازش رو نفهیدم 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 19 پست یه خانم بافرهنگ و سطح علمی بالایی هم داره اومد داخل جمع ۶۰ یا حدودا ۷۰ نفره گفت من زیباترین خانمی هستم که تا الان دیدید و خواهید دید 😂بعد جالبی ایش اینجاست نصف افراد اونجا خانم بودن اگه شما بودید واکنش تون چی بود ؟من فقط جلوی خنده ام رو گرفتم 🤣🤣 1404/03/09 | 18:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dnicfjocr مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 2985 میزدم زیر خنده اونم با صدای بلند :) قیافه خودش رو میدیدی باید زنگ میزدی آمبولانس بیاد ببرت فقط 🤣🤣🤣
فراتر_از_بی_نهایت عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1575 متاسفانه من به چهرهش ریز میشم اگه مشکلی نداشته باشه حسرت زیباییشو میخورم اگه زیبا نباشه حسرت اعتما ... کلا حسرت میخوری😁این عادتو ترک کن خیلی بهت صدمه میزنهحتما آدم فروتنی هستی🥲🌷ولی زیادی فروتن بودن میشه عدم اعتماد به نفس خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎
ستاره_1370 عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 1197 بنظر منکه ادم بایدخیلی گذشته بدی داشته باشه وعقده تمام وجودشوگرفته باشه واعتمادبه نفسش زیرصفرباشه بر ... وا اینکه به زبون بیاری خیلی بده ولی ادم از واقعیت نمیتونه فرار کنه شاید شما چون همچین تجربه ای نداشتی و همیشه خودتو پایین تر میدونستی درک نمیکنی
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 32783 وا اینکه به زبون بیاری خیلی بده ولی ادم از واقعیت نمیتونه فرار کنه شاید شما چون همچین تجربه ای نداشت ... من پایین ترنمیدونم خودمو دوست عزیز ولی بالاترازکسی هم نمیدونم
aysha عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4125 کلا حسرت میخوری😁این عادتو ترک کن خیلی بهت صدمه میزنهحتما آدم فروتنی هستی🥲🌷ولی زیادی فروتن بودن می ... آره کلا حسرت خوردن کارمه 😂