2777
2789
عنوان

تجربه سقط.کمک😢😭😭😭😭

254 بازدید | 19 پست

نه ده‌ روز از روزی که گفتن سقط داشتی میگذره تو هفته پنج وچهارروز بودم‌ یه لک ریز دیدم فرداش سونو که گفت هرچی بوده دیگه نیس.الان بعد ده روز خونریزی.امروز از صبح کمردرد شدم وکمتراز یه ساعت پیش زیردلم وکمرم از درد داشت منفجر میشد یعنی داشت بند بند وجودم باز میشد.کلی تو دستشویی ناله کردم ودست وپا زدم.خونریزی وحشتناک داشتم که یهو یه چیزی گفت تالاپ و رفت.حالم خرابه درد دارم درد.درد

خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن بخور و خودت تقویت کن خیلی سخته درک میکنم. پس چطور تو سونو مشخص نشده؟ 

نمی‌دونم دردم الان همینه اگه تو سونو نبود الان چی بود.خدایا من یه عالمه زعفران پونه کلی خرت وپرت خوردم تو بدنم چیزی نمونه....وای نکنه زنده بود وای نکنه.....

اگه ساک حاملگی بوده میگفته حتما کوچیک نیست که نبینه اخه 

نمی‌دونم😢😢😢😭😭.از صبح کمر درد داشتم بعد یهو مثل درد پریودی وزایمان وحشتناک.بعدم که یه چیزی کوچکتر از کف دست افتاد.

هر چی خیره پیش میاد.نگران نباش...ولی حتما بعدش سونو کن یه وقت بقایا نمونه تو رحمت عفونت کنه..

دلم میخواد سرم بکوبم به دیوار😢.شنبه برم ببینم چه گلی به سرم بگیرم.

حتما سونو یجای دیگ برو این بدرد نخور بوده

سونوش خیلی پیشرفته بود.چه فایده الان که همچی تموم شد😢😢😢😢

عزیزم حتما باید سونو کنی که چیزی نمونده باشه خدای نکرده عفونت میکنی زودتر برو دکتر 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

عزیزم قبلا هم برات نوشتم بازم‌میگم باید خودت را حسابی تقویت کنی بعد اقدام کنی به بارداری مجدد با دکترت حتما صحبت کن آزمایش ویتامین ها و زینک فراموش نشه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
عزیزم قبلا هم برات نوشتم بازم‌میگم باید خودت را حسابی تقویت کنی بعد اقدام کنی به بارداری مجدد با دکت ...

باشه صبا جون💓😭😭😭

باشه صبا جون💓😭😭😭

عزیزم ناراحتی بسه اتفاقی بوده که افتاده محکم باش و روحیه ات را تقویت کن با آرامش میتونی مجدد مامان بشی با غصه و ناراحتی کاری از پیش نمیره

عزیزم ناراحتی بسه اتفاقی بوده که افتاده محکم باش و روحیه ات را تقویت کن با آرامش میتونی مجدد مامان ب ...

حالم چندروز بود یکم سرجاش اومده بود.تا امشب واین درد وحشتناک.خدایا خودت هرچی خیروصلاحمه عطاکن