2777
2789
عنوان

آتو دارم ولی میترسم

186 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

میشه لطف کنین راهنمایی کنین

ما با یکی از فامیل که رابطه خیلی نزدیک داشتیم بحثمون شده.خانم این خانواده با من خیلی راحت بود و حتی جزئیات خیانت خودشو برای من گفت و عکس دو نفرشو با اون شخص برای من فرستاد،الان تو این بحث و دعوا کلی حرف الکی و چرت پرت از زبون من رفتن گفتن و کلی تهمت زدن...و من از این بابت خیلی ناراحتم و مریض شدم.خیلی دلم میخاد تلافی کنم اصلا نمیتونم کنار بیام با این مسئله...دلم میخواد عکس دو نفرشو بفرستم برا شوهرش ولی میگم ممکنه برام دردسر بشه خیلی ترسوام .چیکار کنم دلم خنک بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث ترس نیست اگه اینکارو کنی یعنی خودتو کشتی یعنی خودتو از انسانیت محروم کردی و تا ابد گرفتاری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نکن عزیزم اصلا نکن خدارو خوش نمیاد .میدونم اذیتت کنه ولی این راهش نیست...فقط ب خودش تلنگر بزن ک مثلا حواست باشه عکست با فلانی پیشمه یکبار دیکه چیزی بفهمم پشت سرم گفتی من میدونم و تو ...مطمعن باش اونم دیگه نمیکنه

ن زندگیشونو خراب نکن بعدا ی جوری زندگیت خراب میشه توام تهمت بزن دروغ بزار دهنش ولی کاره اون در حدی ن ...

زندگیشون خراب شدس همین الآنم بنظرم بهتره شوههرش بفهمه اون ب اون ظلم‌شده