2777
2789
عنوان

آتو دارم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست

قطع رابطه کن 

اصلا همون موقع که داستان هرزگیشو با وقاحت برات تعریف کرد باید باهاش قطع رابطه میکردی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه کن اصلا همون موقع که داستان هرزگیشو با وقاحت برات تعریف کرد باید باهاش قطع رابطه میکردی

از همون موقع هم همسرم گفت باهاش حرف نزن دیگه ...ولی من میگفتم گناه داره زندگیش مشکل داره این کارو کرده🤦‍♀️

اینقدر بی چشم و رو که همه فامیلو با دروغاش انداخته به جونم...مادر و خواهرشم کمکش میکنن و پشتش به اون ...

ابروی تو رو برده تورو پیش همه خراب کرده بهتره ب شوهرش لوش بدی تا همه بفهمن‌ خودش خرابه ن تو منم جای تو بودم حرصم میگرف ک یکی خودش لاشی باشه ولی تورو جلو همه بد جلوه بده خودشو خوب بگیره اینجور آدمها خیلی کثیفن 

ابروی تو رو برده تورو پیش همه خراب کرده بهتره ب شوهرش لوش بدی تا همه بفهمن‌ خودش خرابه ن تو منم جای ...

اینقدر لجم گرفته نه خواب دارم نه خوراک

خانوادم میگن ولش کن ولی هر لحظه تو ذهنم نقشه میکشم نمیتونم ببخشم ...ولی میترسم بکشنش یا طلاقش بدن بعد پشیمون بشم 

دیگه در این حد هم تلافی نکن به نظرمچیزهای دیگه رو به روش بیار خیلی حرف زد بگو اون عکس هم هستخیانت کر ...

بله جوری که تقریبا همه فهمیدن فقط نذاشتن شوهرش بفهمه چون دوتا بچه داره 

خیلی وقیح حتی غیر مستقیم بهش رسوندم که لوت میدم ولی جدی نگرفت

از همون موقع هم همسرم گفت باهاش حرف نزن دیگه ...ولی من میگفتم گناه داره زندگیش مشکل داره این کارو کر ...

پای همون توجیه اشتباه رو داری میخوری و

الانم اشتباه رو دیگه نباید با اشتباه جواب بدی

ادم بی حیا عقل هم نداره باهاش درنیوفت  فقط قطع رابطه کن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پای همون توجیه اشتباه رو داری میخوری و الانم اشتباه رو دیگه نباید با اشتباه جواب بدیادم بی حیا عقل ه ...

بخدا سعی میکنم فراموش کنم ولی تا میاد همه چی یادم بره دوباره ی موضوع جدید از زبونم رفته به کسی گفته یا دردسر جدید درست کرده برام

اینقدر لجم گرفته نه خواب دارم نه خوراکخانوادم میگن ولش کن ولی هر لحظه تو ذهنم نقشه میکشم نمیتونم ببخ ...

نمیکشنش عزیزم

بعدشم اگ‌طلاق بگیره تو پشیمون میشی؟؟والا نمیدونم اگ خانواده شوهرش آدمهای خوبین و برای بچه ها کم نمیزارن حقشه بخداطلاقش بده مرد

شاید فک کنی من بیرحمم

ولی ازاینجورادمهازیاد دیدم لیاقتشون همینه

نمیکشنش عزیزمبعدشم اگ‌طلاق بگیره تو پشیمون میشی؟؟والا نمیدونم اگ خانواده شوهرش آدمهای خوبین و برای ب ...

آدمای خوبین

با این حال که زنه چند بار خیانت کرده باز هم بخشیدنش و گفتن شوهرت گناه داره

نمیدونم حس میکنم دلم آروم میشه ولی بعدش پشیمون میشم 

اصلا نمیدونم چی بشه😣کاش خدا ی راهی جلو پام بزاره