ما با یکی از فامیل که رابطه خیلی نزدیک داشتیم بحثمون شده.خانم این خانواده با من خیلی راحت بود و حتی جزئیات خیانت خودشو برای من گفت و عکس دو نفرشو با اون شخص برای من فرستاد،الان تو این بحث و دعوا کلی حرف الکی و چرت پرت از زبون من رفتن گفتن و کلی تهمت زدن...و من از این بابت خیلی ناراحتم و مریض شدم.خیلی دلم میخاد تلافی کنم اصلا نمیتونم کنار بیام با این مسئله...دلم میخواد عکس دو نفرشو بفرستم برا شوهرش ولی میگم ممکنه برام دردسر بشه خیلی ترسوام .چیکار کنم دلم خنک بشه
اصلا همون موقع که داستان هرزگیشو با وقاحت برات تعریف کرد باید باهاش قطع رابطه میکردی
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقدر بی چشم و رو که همه فامیلو با دروغاش انداخته به جونم...مادر و خواهرشم کمکش میکنن و پشتش به اون ...
ابروی تو رو برده تورو پیش همه خراب کرده بهتره ب شوهرش لوش بدی تا همه بفهمن خودش خرابه ن تو منم جای تو بودم حرصم میگرف ک یکی خودش لاشی باشه ولی تورو جلو همه بد جلوه بده خودشو خوب بگیره اینجور آدمها خیلی کثیفن
از همون موقع هم همسرم گفت باهاش حرف نزن دیگه ...ولی من میگفتم گناه داره زندگیش مشکل داره این کارو کر ...
پای همون توجیه اشتباه رو داری میخوری و
الانم اشتباه رو دیگه نباید با اشتباه جواب بدی
ادم بی حیا عقل هم نداره باهاش درنیوفت فقط قطع رابطه کن
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷