2777
2789
عنوان

بقصدآشنایی رفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی خیلی ادم لاشیهه😐😐😐خونه فقطططط یه دلیل داره نرو اصلا برین بهشو بلاکش کن بگو هرکیو بردی خون ...

باشه عزیزم ممنونم بابت راهنماییت شادوسالم باشی🙌🏻⚘️❤️

عزیزم خودت داری به این واضحی میگی لاشی فقط و فقط قصد سواستفاده داره سریع بلاکش کن چه حیوون ...

اره گلم دقیقا چون لاشیه میترسم یجایی منوببینه و بخواد سواستفاده کنه یاابروم ببره چون شهرمون کوچیکه.منتطرم دستش بیشترروشه بعد برم.ممنونم‌ازت بابت راهنمایبت. شادوموفق باشی☺️❤️

مردا بی‌غیرت شدن زمان قدیم ی دختر خوب پیدا میکردن میگرفتنشون الان حالشون گرفته میشه . بشخصه یکی بمن ...

دقیقا حرف حساب👏🏻👏🏻👏🏻.آره الهی آمین انشالله که هم دنیا و هم اخرتشون نابوده نابود شه یروز خوش نبینن.

عزیزم این قصدش فقط رابطه س وقتی میگه خونه و بیا پیشم و بغل و اینا دنبال رابطه س بعد رابطه هم ول کنه ...

چقدر کامل و درست گفتی گلم واقعا هم ایشون همینطوره.خیلی ممنونم از راهنماییت و نطردرستت.شادوسلامت باشی😊🌼

لنگه خودمی، ببین چهره مون خیلی ساده است. برا همین پسرا این رفتارارو می کنند. منم سنم با اینکه زیاده ...

آره عزیزم درسته منم خیلی چهره ام ساده است تازه چادری ام خیلی پایبندم به عقایدم و آدم باابرویی هستم ومهربونم بشدت.

ایشالله که شما به هرچی دلتون میخواد برسید ایشالله خود حضرت زهرا بحق فرزندشون امام حسین‌نگهدار همه دخترای ساده باشه جامعه پر گرگ شده🥺😭 

عزیزم همه چی واضحه این همه نشونه رو ندیده نگیر در ضمن شما قصدت جدیه ولی ایشون یک هزارمم قصدی نداره ج ...

آره گلم درست میگی باشه چشم ممنونم که راهنمایی کردی و نظردادی شادوموفق باشی☺️❤️🌼

چ دلایل مسخره و بچه گانه تی برای کات نکردن داری وقتی طرف باهات جور نیست کن کن بره دیگه این کارا چیه ...

نه عزیزم دلیلم شاید بچه گانه باشه ولی آخه ازاونطرفم شهرمون کوچیکه میترسم تنها از این طریق میتونم‌ کاری کنم‌بلکل از من زده بشه وگرن احتمال درست شدن دردسرهست😑