2777
2789
عنوان

یه نصیحت کوشولو

176 بازدید | 13 پست

یه همسایه داشتیم خانم خیلی بسازی بود شوهرش مزرعه داشت خانمش پابه پاش تو مزرعه کار میکرد شاید سالی یه مسافرت نمیرفت لباس خوب نمیخرید میگشت ارزون ترین لباس هارو پیدا میکرد برا خودش وبچه هاش غذای خوب درست نمیکرد با همت این زن شوهرش خونه خرید یه کبابی زد ماشین خرید ولی خانمه سرطان گرفت وبعد چند ماه فوت شد هنوز سالش نشده که شوهرش یه زن جوون گرفت راه به راه کربلا وشمال و مشهد وتفریحن از غذا ولباس وطلا هم که کم نمیزاره براش ما ها که خانم اولشو میشناختیم همش غصشو میخوریم میگیم اون خانم باعث پیشرفت این مرد شد ولی خودش لذتی از دنیا نبرد به جاش یه زن دیگه داره کیف زندگی که اون درست کرده رو میبره

خلاصه خواستم بگم خیلی هم بساز نباشین خیلی هم به خاطر مرد کوتاه نیاین خیلی هم از خودتون برای شوهرتون نگذرین ما که نمیتوتیم تقدیرمون رو عوض کنیم ولی میتونیم تا هستیم زندگی کنیم نزارین حسرت چیزی به دلتون بمونه شاید زندگی که دارین به بهترین نحو میسازینش یه نفر دیگه ثمرشو بچینه 

تا هستین لذت ببرین زندگی کنین خیلی هم برا شوهرتون دلتون نسوزه که برا خودتون کم بزارین

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من همینجوری بساز و زحمت کش بود ، فوت شد 

بابام رفت یه زنی گرفت که خانم حوصله نداشت ظرف های کثیف رو بشوره و بشقابایی که مادرم خریده بود رو میشکست !!!! 

دستش کجه دزدی هم میکنه

بعد جالبه بابای من به خاطر این زن تو روی ما بچه هاش وایستاد

زن پدرم مثل سگ با بابام رفتار میکنه ولی پدرم این زنه رو پرستش میکنه

ذات مردا همینه ، دلت براشون بسوزه ، کو نت سوخته 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

دختر خالم عشقو عاشقی ازدواج کرد 

اسی باورت نمیشه با اینکه پسره نداشت ولی واسه دختر خالم مهم نبود اینقدر تو خرجو مخارجه  مراعات شورهرشو نمیکنه شوهرشم عشقشو میخوره 

کار خونه هم نمیکنه خالم می‌ره جارو و..... میزنه

ولی همسرش به شدت دوسش داره

یا مثلاً شوهر عمم عاشق اینه زن پایه باشه فقط مسافرت و ...برن غذا بیرون بخورن ولی عمم از صبح تا شب از وسواس گیر بشوربسابه دیگ خانواده عاصی شدن از دستش پایه مسافرتم نیس 

ینی می‌خوام بگم مردا زنیو دوس دارن ک به خودش برسه و بریز ب داشت کنه 

ن اینکه هی قناعت کنه و به خودش نرسه هیچوقت قدر همچین زنی رو نمیدونن خیلیارو دیدم 

الآنم این مرد اگه عرضه و یکم معرفت داشت باید تا سال زنش صبر میکرد یا بخاطر بچه هایش زن نمی‌گرفت 

مادر من همینجوری بساز و زحمت کش بود ، فوت شد بابام رفت یه زنی گرفت که خانم حوصله نداشت ظرف های کثیف ...

روح مادرتون شاد

بله منم میگم ما که نمیتونیم تقدیر رو عوض کنیم شاید ماهم زودتر از شوهرامون مردیم که صد درصد اوناهم قرار نیست با ما وفادار بمونن وسریع ازدواج میکنن حداقل تا هستیم دلمدن نسوزه براشون جوری زندگی کنیم که نگن زن اول سختی ها رو کشید کیفشو زن دوم میبره

دختر خالم عشقو عاشقی ازدواج کرد اسی باورت نمیشه با اینکه پسره نداشت ولی واسه دختر خالم مهم نبود اینق ...

آره آفرین هر چی برا مرد بیشتر خرج بتراشی بیشتر دوست داره انگار

درست میگن زنی که خرج داره ارج داره

آره آفرین هر چی برا مرد بیشتر خرج بتراشی بیشتر دوست داره انگاردرست میگن زنی که خرج داره ارج داره

دقیقا 

مثلا دختر خالم دو نفره خب بچه کوچیک ندادن یه مرغ کامل سوخاری می‌کنه 

اضافشم میریزه 

یا همش مسافران همشااااا 

جاری وسطیم .ی خانم بساز مهربون و باگذشت برادرشوهرم تا وضش خوب شد بهونه درست کردکه جاریم خودش بزاره بره تا وقتی برادرم شوهرم میخواست دوباره ازدواج کنه براش بد نشه 

الان با یکی ازدواج کرده انگار نوکرشه با دلو جون خدمت میکنه و سرویس به زنش میده ولی جاریم رو بهش نمیده 

شوهرم و پدرشوهرم خیلی ازدستش ناراحتن ولی خودش خوشحاله از اینکه زن اولشو دَک کرد 

جاری وسطیم .ی خانم بساز مهربون و باگذشت برادرشوهرم تا وضش خوب شد بهونه درست کردکه جاریم خودش بزاره ب ...

چقدر این مردا بیشعورن