2777
2789

این سایت همیشه برام جالب بوده

انواع وسواس هاو... رو دیدم و حتی تلا کردم باهاشون ارتباط بگیرم و کمکشون کنم. مثلا ی نفر بود که فکر میکرد همه چیز سمیه. هر غذایی که میخوره یجوری الوده به سم شده، خودش قبول داشت که مشکل داره.. و وقتی اسم مرگ و.. میومد حالش خیلی بد میشد

یا یکی که میگفت چند سال پیش ی نفر بهش ی قرص داده و اون قرصو انداخته بود دور. با خودش میگفت نکنه من کسی رو با اون قرص ها کشتم! استددلالش این بود که شاید ی نفر اون قرصو برداشته و خورده و همین باعث شده اون ادم بمیره. 

یکی دیگه حس میکرد هر جا میره یکی ی سرنگ الوده به ویروس اچ ای وی بهش تزریق میکنه و اون ممکنه ایدز بگیره.. حتی با چشماش اون سوزن رو میدید و دردشم احساس میکرد! 

یکی دیگه بود که میگفت حی میکنه معنی کلماتو نمیفهمه. ینی جمله ای که میگه رو درک نمیکنه. میترسید ترکیب هارو اشتباه کنه و نتونه درست صحبت کنه. در صورتی که هیچوقت اشتباه نمیکرد و فقط ترسش بود. 

و یکی دیگه که حس میکرد خانوادش به زور و از روی حسادت تیمارستان بستریش میکنن و اون هیچ مشکلی نداره. میگفت دکترا فکر سود خودشونن و خانوادش میخوان اونو بکشن. و قبول نداشت شاید اون مشکل داشته باشه

عجایب دنیای ذهن... 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی که تموم تاپیکاش در مورد دوستشه که خانواده مرفهی داره و دکترا میخونه. گاهی میگه اون چقدر بدبخته. گاهی میگه حسودیم میشه. و تمام تاپیکاش مربوط به اون دختر موفق و از همه جا بیخبر!!!

من گاهی اون معنی کلمات برام پیش میاد

اون لحظه میخوام دیوانه شم

امیدوارم هیچکس درگیر وسواس نشه

چون مثل خوره میمونه

خود من سر وسواس یهویی ده کیلو وزن کم کردم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

امروز همه یاد روانیا افتادن،همشم بخاط تاپیک دخترس که گفت باباش بستریش میکنخ

چرا بهشون میگید روانی

😐

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من یمدت اینجوری بودم که مثلا اگه پله هارو از وسط درست وسط نیام پایین مشکلی رخ میده

مجدد برمیگشتم واز وسط پامو میزاشتم

یا کتابام داخل کیف مدرسه ام باید یه میلی مترم  کجی نداشتن

روزی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰بار چکشون میکردم

یا شیر گازو آبو ...

وای وحشتناک بود

چندین ساله که خوب شدم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
مورد آخری شاید درست میگه

از طرز صحبت کردنش کاملا مشخصه 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من گاهی اون معنی کلمات برام پیش میاداون لحظه میخوام دیوانه شمامیدوارم هیچکس درگیر وسواس نشهچون مثل خ ...

ممنم تو اوایل سن بلوغم میترسیدم به سرم دست بزنم. حس میکردم اگه لمسش کنم ضربه مغزی میشم. عجیبه نه؟ ولی من واقعا زجر میکشیدم