2777
2789
عنوان

از عجیب ترین بیماری های روانی نی نی سایت🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 39 پست
ممنم تو اوایل سن بلوغم میترسیدم به سرم دست بزنم. حس میکردم اگه لمسش کنم ضربه مغزی میشم. عجیبه نه؟ ول ...

کلا وسواس که بیاد سراغ آدم

آدم عقل شو از دست میده

وگرنه هیچکدوم از وسواس ها با عقل جور در نمیاد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنم تو اوایل سن بلوغم میترسیدم به سرم دست بزنم. حس میکردم اگه لمسش کنم ضربه مغزی میشم. عجیبه نه؟ ول ...

وای من یه بار استرس گرفتم از یه مسئله مجرد بودم اون موقع وای چطوری همچین چیزی به مغزم رسید.  اصلا نمیتونم تعریف کنم😅

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

قبلا داشتم مثلا جفت بودن کفشام کنار کسایی ک بدم میومد یا دوس داشتم یا فلان غذا اگ خورده شه با کسی دعوام میشه و...

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

من یه چیزی ته قلبم میگه مثلا وقتی از پله میرم پایین میگه خودتو پرت کن پایین یبار برا اینکه آروم بشم خودمو پرت کردم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

من انقد مامانم تخریبم کرده که موهات کم پشته هیکلت بده دهنت بزرگه 

هیچجا راحت نخندیدم..

هیچجا نتونستم قشنگ موهامو باز بزارم درصورتی که خیلیم کم نیست نازه من دوسشون دارم خرماییه لخته

یا هیچوقت یه لباسو با اعتماد بنفس نپوشیدم 

درستم نشدم

من انقد مامانم تخریبم کرده که موهات کم پشته هیکلت بده دهنت بزرگه هیچجا راحت نخندیدم..هیچجا نتونستم ق ...

این الان مامانت مشکل داره

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

یکی اینجا بود میگف وختی غذا درس میکنم‌اگه مثلن فکر سم بیاد تو ذهنم سریع همه‌رو میریزم بیرون یه ظرف دوباره برمیدارم .....میگف کلی مواد عدایی نابود کردم چنتا ظرف انداختم بیرون .....میگف یه روز برا بچم داشتم صبحانه میبستم فکر سم اومد تو ذهنم پاشدم دستامو شستم یه نون دیگه برداشتمو و دوباره میگفت ۷ بار این کارو تکرار کردم اخرش بچه رو گشنه فرستادم مدرسه .....

میگفت کلاس اول که درس س رو اموزش میدن به بچه ها تو دفتر پسرم کلمه سم نوشته شده و من حتی دس به اون دفتر نمیزنم .....میگفت حتی دس به لباسای خانوادم نمیزنم چون اگه اونو بپوشن فک میکنم میمیرن چون احساس میکنم سم زدم بهش

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من از وقتی دخترم به دنیا اومده وسواس شدید گرفتم.تا یجایم درد میکنه میترسم بیماری خزرناک گرفتم بمیرم دخترم چی،نشده من یه غذای بیرون با لذت بخورم یا تو خونه حس میکنم همش مضر هس و به سلامتیم اسیب میزنه اونوقت دخترم چی؟؟بخدا روانی شدم سر این موضوع انرژی زا میخورم میترسم شیرینی میخورم میترسم غذای فست فودی میخورم میترسم نودل میخورم میترسم انگار میشن سم سر دلم میمونه.قبلا اصلا اینجوری نبودم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...