2777
2789

محض سرگرمی انجام دادم واسه مامانم درست دراومد ابجیم حتی

همون روش ابن سینا واسه جنسیت بچه ها

خودم موندم توش واقعیته یا تلقین :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من سالها یک پسر یک دختر بود 

بعد پسرم به دنیا اومد یک سقط داشتم بعد اون عوض شد شد یک پسر دوتا دختر 

خلاصه باردار شدم و خوب طبق این روش دختر بود رفتم سونوگرافی پسر بود 😄😄😄

شاید بیست سال هست میگرفتم همش درست نمیدونم چی شده بهش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چجوری

یه نخ و سوزن یا زنجیر طلا رو میگیری بالای مچ دست چپ کسی ک میخوای این تست رو انجام بدی اول برای همه دایره میره ک اون حساب نیست حرکت بعدی تعیین کننده بچه اول ک عمودی بره یا افقی 

اگه عمودی بره پسر افقی دختر دوباره دایره و حرکت بعدی ک نشون دهنده بچه دوم هست

اینو نمی‌دونم ولی یه چیزی تو دبیرستان ما انجام می دادیم با انگشتر و نخ و لیوان آب سن ازدواج رولت تعداد ضربه های که انگشتر به لیوان میزد  مشخصمیکرد برای همه ماها راست بوده تا حالا

برای من سالها یک پسر یک دختر بود بعد پسرم به دنیا اومد یک سقط داشتم بعد اون عوض شد شد یک پسر دوتا دخ ...

خب برا منم یه پسر یه دختر نشون میده ولی ان تی احتمال پسر داد😁 من فکر می کنم بیشتر تلقینه و خواسته دل خودمون 

واقعا چجوریه من برا خواهرم بگیرم

یه انگشتر که مال خود شخص هست رو به نخ میبندنن بعدبالای یه لیوان که نصفش آب هست میگیرن جوری که انگشتر آویز شده هم داخل لیوان باشه هم به اب برخورد نداشته باشه  کم کم شروع به حرکت می‌کنه وبه بدنه لیوان ضربه میزنه تعداد ضربه ها رو باید بشماری بعد هم ثابت میشه 

مال ما که تعداد ضربه ها شد سن ازدواجمون 😂😂😂😂