2777
2789
عنوان

خدایی این تست نخ و سوزن راسته یا چرت

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برا منم یه پسر یه دختر نشون میده ولی ان تی احتمال پسر داد😁 من فکر می کنم بیشتر تلقینه و خواسته د ...

نه آخه من برای مادربزرگ همسرم گرفتم ده تا بچه داشت درست دراومد من ترتیبشون رو نمیدونستم دقیق 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همون روشی ک گفتم شما انجام دادی؟

بله من از دوره دبیرستان انجام میدم 😄😅

الان دوران چهل سالگی رو میگذرونم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😁😁

خلاصه امید الکی داد نامرد 😄😅😄

الان همه تو خونه آقا هستند 

خودمم و خودم تنها خانم خونه زور میگن بهم

خلاصه امید الکی داد نامرد 😄😅😄الان همه تو خونه آقا هستند خودمم و خودم تنها خانم خونه زور میگن بهم

اره منم فکر کنم بچه دومم پسره دوباره 

منم میگیرم یه پسر و دختر نشون میده یه پسر دارم دومی احتمال پسر داد ان تی😁🥲

اره منم فکر کنم بچه دومم پسره دوباره منم میگیرم یه پسر و دختر نشون میده یه پسر دارم دومی احتمال پسر ...

فکر کنم قبلا هم تو یک تاپیک با هم بودیم 😄😅 دو سه ماه پیش شاید