2777
2789

اره خیلی خیلیخیلیخی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی نمیخونم ولی یکی بهم بگه این همه زحمت کشیدن و شب بیداری چرا باید تهش به خودکشی ختم بشه چرا باید رزیدنت ها انقدر خودکشی کنن خبر این دکترِ یاسمن شیرانی خیلی حالمو گرفت

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
پزشکی نمیخونم ولی یکی بهم بگه این همه زحمت کشیدن و شب بیداری چرا باید تهش به خودکشی ختم بشه چرا باید ...

دلیلش واضحه

یه سری تخصصا شیفتای به شدت سنگین و سخت داره حتی شده بالای ۴۸ ساعت مجبور باشن بیدار بمونن

و از طرف دیگه فشار روانی ای که سال بالاییا و اتندا رو رزیدنت میارن وحشتناکه

و باعث خودکشی میشه

دلیلش واضحهیه سری تخصصا شیفتای به شدت سنگین و سخت داره حتی شده بالای ۴۸ ساعت مجبور باشن بیدار بموننو ...

این نشد دلیل که

خب سال بالایی اذیتت میکنه دوسال دیگه هم تو سال پایینی رو اذیت میکنی

شیفت سنگین هم موقته یه روزی تموم میشه اخرش مطب خودتو میزنی

هیچکدوم از این دلایل قانع کننده نیستن

این نشد دلیل کهخب سال بالایی اذیتت میکنه دوسال دیگه هم تو سال پایینی رو اذیت میکنیشیفت سنگین هم موقت ...

تا وقتی تجربش نکردید همینقدر راحت دربارش نظر میدید

وقتی مزد کار سزارین ۲ میلیونه ولی اگر مشکل سهوی توی عمل پیش بیاد دیه میلیاردیه او وقت رزیدنت با حقوق ۱۸ میلیونی به خودکشی هم فکر میکنه

وقتی هر روز شاهد مرگ و خون ریزی کلی پیر و جوون و کودک هست

و در نهایت با وجود تمام فشار کاری و ذهنی از طرف همراه بیمار تهدید به مرگ و آزار و اذیت میشه

و وقتی ارشد شیفتاش رو با وجود این بار روانی بالا چند برابر میکنه اونم از روی لج و آزار و اذیت

قطعا به خودکشی فکر میکنه

تا وقتی تجربش نکردید همینقدر راحت دربارش نظر میدیدوقتی مزد کار سزارین ۲ میلیونه ولی اگر مشکل سهوی تو ...

بازم قانع نشدم

پزشکی همینه که ادم سالم که نمیاد پیش دکتر برقصه هرچی مریض و پیر و کج و کوله و زخمیه میره دکتر دیگه 

حقوق کمش هم موقته اخرش که مطب خودشو داره بعد چند سال میلیاردی درمیاره

کسی که روحیش انقدر ضعیفه نباید بیاد تو این کارها 

همون عمومی میموند مطبش یه ساعت مشخص داشت مریضی ها هم سبک بود در حد سرماخوردگی و انفلانزا و گوارشی

لج و آزار اذیت هم گفتم بلخره خودش میشه ارشد نوبت اونم میرسه

چی بگم والا خدا همرو شفا بده

بازم قانع نشدمپزشکی همینه که ادم سالم که نمیاد پیش دکتر برقصه هرچی مریض و پیر و کج و کوله و زخمیه می ...

شما چون اینو تجربه نکردید انقدر براتون راحته گفتنش

وگرنه هر چقدرم کسی روحیش خوب باشه زیر این فشار نابود میشه

و نتجیش میشه کمبود پزشک تو کشور یا مهاجرت کردنشون

یا خیلی از پزشکای عمومی که میزنن تو کار زیبایی و هیچوقت به طبابت و تخصص گرفتن فکر هم نمیکنن

شما چون اینو تجربه نکردید انقدر براتون راحته گفتنشوگرنه هر چقدرم کسی روحیش خوب باشه زیر این فشار ناب ...

ممکنه 

شاید

یه سوال

اگه درآمد رزیدنتی با وجود همه این فشارها مثلا ۱۰۰ میلیون بود بازم این اتفاقات میوفتاد؟؟ یا مشکل حل میشد و همه این شرایط رو به نوعی تحمل میکردن

ممکنه شایدیه سوالاگه درآمد رزیدنتی با وجود همه این فشارها مثلا ۱۰۰ میلیون بود بازم این اتفاقات میوفت ...

ببینید جدای از سیستم نظامی ای که بیمارستانا دارن و باعث فشار ارشد رو سال پایینی میشه

رزیدنتی همه جای دنیا شیفت سخت داره

ولی هم حقوق بالا دارن هم اجازه ی کار دارن تو طول مدت تحصیل برخلاف ایران

و میبینیم که خیلیا بعد دوره ی عمومی با وجود معادل سازی سخت مدارک مهاجرت میکنن و اونجا تخصص میگیرن

و خیلی اوضاع زندگیشون بهتره