2777
2789

یه رسالت بزرگه که بتونی یه فرد مفید رو به جامعه اضافه کنی میون این همه آدم پوچ که فقط آسیب میزنن به طبیعت و مردمش و هیچ جنبه‌ی مثبتی ندارن.

البته زمانی می تونی فرزند خوب و مفید تحویل جامعه بدی که سواد و شعورش رو داشته باشی.

پدر و مادر شدن کار هر کسی نیست.

از خود گذشتگی می خواد، شعور می خواد، اصالت می خواد، روان سالم می خواد و...

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکردمولی بچه جزیی از وجود پدر و مادره یه ارزوی بزرگه یه نعمته از یه سمتم با افزایش پیری روبرو ...

مگه ارتشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣بعید می‌دونم برای کسایی که مذهبی نباشن دلیل منطقی باشه 

۲۳ نه خواستگار دارم

خب پس به وقتش علاقه مند میشی پدر و مادر بودن یک حسیه که خدا درون انسان قرار میده منتها برای هر کسی یک زمانی بیدار میشه من بعد از ده سال که ازدواج کردم دلم بچه خواست قبلش اصلا دلم نمیخواست 

ببخشید میپرسم . اما مگه ما همه چیزو تو زندگی تجربه کردیم ک بخوایم پدر مادر شدن هم تجربه کنیم؟؟ مثلا ...

کاملا فرق میکنه عشق مادر فرزندی با عشق خاله و عمه و....

تا تجربه نکنی نمیفهمی

من از موقعیت مکانی مون ناراضی بودم محل زندگیمون 

با خانواده همسرم بودیم 

تنها دلیلی که زود بچه آوردم تو سن خیلی پایین این بود که تمام شادابی و جوانیم صرف بچهذام و همخونم کنم 

نه صرف حرفایی  خاله زنکی خانواده همسرم 

واینکه همسرم به شدت مخالف بود چون یک مرد رومانتیک بود همش می‌گفت یه چند سالی تنها زندگی کنیم و عاشقی کنیم 😂

از همون اولش همین مدلی بود حال بهم زنو رمانتیک بود😑😂

حالا بذار ازدواج کنی بعدا میفهمی .. حالا مرحله اولو برو

والا من مجردی و نامزدی عاشق بچه بودم حتی ماه اول ازدواجمم رفتم تحت نظر زود بچه بیارم اما یهو سرد شدم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببخشید میپرسم . اما مگه ما همه چیزو تو زندگی تجربه کردیم ک بخوایم پدر مادر شدن هم تجربه کنیم؟؟ مثلا ...

پس بقیه چیزا رو هم تجربه نکنید مثل ادامه تحصیل ،یا عشق به جنس مخالف یا ...

چون اهمیتی ندارع

بچه بودم به هیچی فکر نکردمکلا عقل نداشتم راحت بودمپشت سرهم دوتاآوردم الان تو۳۰سالگی بزرگ شدن راحتمال ...

وای منم تو ۳۰ سالگی عقل اومد تو سرم 

قبلا چقدر ساده بودم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

انسان ذاتاً عاطفی خلق شده و بطور غریزی تمایل به عشق ورزیدن داره این عشق وقتی در کالبد موجود کوچکی بنام نوزاد از وجود خودت و برای خودت ورزیده میشه عالیترین احساسهاست.

حس شیرین مادرانه حسی که قبل از تولد فرزندت در وجودت شکل میگیره و تا ابد ماندگاره با بچه های بچه هاتم ذوقش ادامه داره

مگه ارتشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣بعید می‌دونم برای کسایی که مذهبی نباشن دلیل منطقی باشه

نه ارتش نیست وقتی نیروی جوان نداشته باشیم کشورمون میوفته دست اعراب از هر لحاظ عقب میمونیم

درسته منم مذهبی نیستم ولی منطقیم

دقیقا همین پس بچمم درگیر زندگی خودشهو دلیل منطقی نبود

عزیزم من هنوز بچه دار نشدم ولی فکر می‌کنم مادر شدن منطق نیست، احساسه

چون واقعا از لحاظ منطقی قابل توجیه نیست یه زن تصمیم بگیره باردار شه زایمان کنه از جونش برای بچه بذاره، شب تا صب بالا سرش بیدار بمونه

این ها همش از سر احساسات میاد 

دنبال دلیل منطقی برای مادر شدن نباش

پس بقیه چیزا رو هم تجربه نکنید مثل ادامه تحصیل ،یا عشق به جنس مخالف یا ...چون اهمیتی ندارع

عزیزم اینا حداقل برای زندگی خودمون و کیفیتشه 

موفقیت فرزند سودی برای پدر و مادرش نداره

اینطور که شما میگی

پس روانشناسا اینو میگن که کسی که بچه میاره معمولا iqپایین  EQ بالایی داره