عزیزم منم دوست ندارم کسی دخالت کنه تو اینجور مواردی من منظورم مثلا خواهری مامانی کنار ادم باشن یع سا ...
من مادر خواهر ندارم . کلا من منظورم اینه دوس دارم تنهایی سختی بکشم جون بکنم اما از کسی کمک نخوام .ن اصلا بحث شیر خود اذم و شیر خشک نیست . من جاری بزرگم بعد از زایمان بچه رو تحویل اینا میده چون در شرف طلاق بودن .بچه تا دو هفته اینجا بوده .یبار بحثش شد شوهرم گفت شیر خشک میدادین بهش؟؟ برگشت گفت نه نبات داغ میدادم. یعنی هنوزم نمیتونم باور کنم چجور دو هفته بچه زنده مونده
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
گویا شما تاپیک زدی موافقینت نظر بدن عنوانت ذکر کن که مخالفین فرزند اوری نظر بدن خودت راحت کن و به دوستانی که نظر میدن احترام بذار نه اینکه نظراتشون مورد تمسخر قرار بدی
میگه من مثل قدیم کهنه مشمبا میبندم خودمم میشورمش . فک کن نصف شبی بچه خراب کاری کرده من باید ببرم اون بشوره بیارمش؟؟ بعد بشینه بگه یدونه بچه رو بلد نیستی بشوری
وای اصلا نمیتونم تصور کنم پارچه ی پی پی رو بخوام بشورم .
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه