2777
2789
عنوان

حالم واقعا بده فرار کنم بهتره

91 بازدید | 7 پست

من تایپیکای قبلیم گفتم چه خانواده روانی دارم تا موی بدنم گیر میدن هیچا نمیتونم برم حجابم که خوبه به حجابم گیر میدن سر کوچه ام تنها نمیتونم برم ی مدرسه میرم میام که ی ۲۰ دقیقه راه اونم بابام گیر داد سرویس بگیر بعد امروز گفتم نمیخام مرسی گفت اره تو نمیخای با سرویس بری ولگردی میکنی ب گوشم رسیده توراه ولگردی میکنی با اینک هیچکاری نمیکنیم منم گفتم مامان چیمیگه اونم گفت خب لابد راست میگه

منم هیچی نگفتم گفت شنبه میام پروندتو میگیرم تو دنبال پسرایی من نمیزارم مدرسه هم بری حالم خیلی بده از کوچیکترین جزئیات گفتم مشاورم رفتیم فرستادشون رفت یعنی دختریم ک داره ۱۸سالم میشه گوشیم با مامانمه بعد ساعت ۸ یا ۷ حق گوشی گرفتن ندارم 

بارها خواستم خودکشی کنم نتونستم فرار کنم چیکار کنم

راه مستقل شدن هم ندارم چون گفته اگ قرار دانشگا بری خودم میبرم یا سرویس هرجا بری برمیگردی شرایط هیچی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرار چیه عزیزم. بیرون هزار تا آسیب هستش.

تو خونه اگه فقط این مشکلات هست ، بیرون که بری جای خواب نداری ، پول نداری ، بهت تعرض میشه ، مریض میشی .

نه به خودکشی فکر کن ، نه فرار . بمون و بساز . شاید پدرت مشکل روحی داره . عیبی نداره بذار کنترل کنه وقتی ببینه صاف میای صاف میری شاید بهتر شه

فرار چیه عزیزم. بیرون هزار تا آسیب هستش.تو خونه اگه فقط این مشکلات هست ، بیرون که بری جای خواب نداری ...

وای نه هرکی جام بود خودشو کشته بود شما تو زندگیم نیستی بفهمی