بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اولش نمیخواستم از مسئولیتش میترسیدم ابتدا اما علاقه شخصی داشتم و اون موقع که خواستم بچه بیارم با این منطق به سمتش کشیده شدم که کلا ادم مسئولیت پذیری هستم و منطقیم و والد خوبی میشم و لیاقت این کارو دارم چون خیلیم راجبش تحقیق کرده بودم و اموزش دیده بودم از طرفی همسرمم همین ویژگیارو داره و ارتباط خوبی داریم شرایط مالی متوسط رو به بالایی هم داریم و شرایطش و علاقش وجود داشت برا همین اوردیم و همه چیزم باب میلم پیش رفته تا الان و قصد اوردن بچه دیگه ای نداریم
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
من خودم نینی خیلی دوست دارم مخصوصا دیگه از جنس خودم و عشقم😁 بعدشم که بزرگ شد باهم دوست میشیم تشکیل خانواده اس دیگه.. پیرم که شدم قطعا یه طور تربیت نشده بخواد منو ول کنه با نوه هام میاد بهم سرمیزنه خوبه دیگه ادم تو پیری جز نوه هاش و ارامش چیز دیگه نمیخواد
فعلا مجردم😂
اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁
چون روند عادی زندگی همینه و اینکه دوس دارم بغلش کنم بهم بگه مامان ولی از نگرانی های مادرانه ش میترسم ب اندازه کافی نگرانی وجود داره اونم میشه نگرانی تازه ی عظیم
منم نمیتونم درک کنم برامم جالبه ادمایی ک ب اوناک بچه ندارن گیر میدن، خو ب تو چ تو ب هردلیلی اوردی اون ب هردلیلی بچه نیورده، کاش میفهمیدن ،نصف بیشتر زوج ها بخاطرحرف مردم بچه میارن
مسئولیت خیلییییی خیلییییی سنگینیه مخصوصا اگه دست تنها باشی کسی کمکت نباشع مثلا من دیشب تا صبح به پای دخترم نشستم که تبش شدید نشه امروزم مثل تراکتور هم نهار درست کردم هم ظرف شستم هم لباسا دخترمو هم خودمونو هم خونه رو جمع کردم هم به بچه رسیدم کاراشو کردم الانم مهمون دارم
ولی دخترمو با دنیا عوض نمیکنم هر روز خداروشکر میکنم که دارمش امید من تو شهر غریبه
عشقمون یه ثمره داشته باشه که اون رو با عشق بزرگ کنیم و حس پدر شدن و مادر شدن رو تجربه کنیم
ببخشید میپرسم . اما مگه ما همه چیزو تو زندگی تجربه کردیم ک بخوایم پدر مادر شدن هم تجربه کنیم؟؟ مثلا میگم من تا حالا مسافرت خارجی نرفتم تا حالا هواپیما سوار نشدم تا حالا فلان غذارو نخوردم . اصلا مثال نزدیکتر بگم . تاحالا محبت پدر مادرو تجربه نکردم . مثلا خاله نداشتم محبت خاله و اون دوست داشتن خاله خاهر زاده رو نداشتم
اینم تجربه کنم یا نکنم چ فرقی داره
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه